26.02.2018   4 kommenttia

Uusia ominaisuuksia Kinuskeille
Omien suosikkireseptien kokoaminen on jatkossa entistä helpompaa, eikä siihen vaadita Kinuskileipomon perustamista. Kaikki Kinuskit eli rekisteröityneet käyttäjät voivat luoda suosikkireseptien arkiston. Se tapahtuu klikkaamalla reseptin yläpuolella olevaa linkkiä. Pääset näppärästi siirtymään suosikkireseptien listaan kaikilta sivuilta. Voit lisätä suosikeiksi niin Kinuskikissan kuin Kinuskileipomoiden reseptejä.

Jos sinulla ei ole vielä tunnuksia Kinuskiyhteisöön, voit luoda ne sivun oikeasta ylänurkasta löytyvän ”Liity Kinuskikiksi” -linkin kautta. Myös Facebook-tunnareilla pääsee nykyään rekisteröitymään yhteisöön.

Myös Kinuskichat on käytettävissäsi. Uudistunutta chattia pilotoidaan paraikaa ja voit antaa siitä palautetta. Chatti näkyy tällä hetkellä vain kirjautuneille käyttäjille. Uuden chatin kautta voit keskustella yleisessä chatissa tai privaatisti toisen käyttäjän kanssa. Huomaathan, että tiettyihin resepteihin liittyviin kysymyksiin Kinuskikissa vastaa vain kommenteissa, jotta vastaukset tallentuvat myös muiden käyttäjien hyödyksi.