Kinuskikissa Blogi  Reseptit VerkkokauppaYhteisöVideot Haku Kirjaudu
Kinuskikissa
 

Uusia ominaisuuksia Kinuskeille

26.2.2018

Omien suosikkireseptien kokoaminen on jatkossa entistä helpompaa, eikä siihen vaadita Kinuskileipomon perustamista. Kaikki Kinuskit eli rekisteröityneet käyttäjät voivat luoda suosikkireseptien arkiston. Se tapahtuu klikkaamalla reseptin yläpuolella olevaa linkkiä. Pääset näppärästi siirtymään suosikkireseptien listaan kaikilta sivuilta. Voit lisätä suosikeiksi niin Kinuskikissan kuin Kinuskileipomoiden reseptejä.

Jos sinulla ei ole vielä tunnuksia Kinuskiyhteisöön, voit luoda ne sivun oikeasta ylänurkasta löytyvän ”Liity Kinuskikiksi” -linkin kautta. Myös Facebook-tunnareilla pääsee nykyään rekisteröitymään yhteisöön.

Myös Kinuskichat on käytettävissäsi. Uudistunutta chattia pilotoidaan paraikaa ja voit antaa siitä palautetta. Chatti näkyy tällä hetkellä vain kirjautuneille käyttäjille. Uuden chatin kautta voit keskustella yleisessä chatissa tai privaatisti toisen käyttäjän kanssa. Huomaathan, että tiettyihin resepteihin liittyviin kysymyksiin Kinuskikissa vastaa vain kommenteissa, jotta vastaukset tallentuvat myös muiden käyttäjien hyödyksi.

Kommentit (4)

Tellervo Lehto
30.3.2018 13:31

Liityin vasta ja löysin heti kaikkea kivaa!

Kinuskikissa
9.3.2018 22:41

Kiva, jos koette hyödyllisiksi! 😊

Mamix
9.3.2018 19:09

Sen verran mielenkiintoisen oloista, että ehdottomasti otetaan käyttöön, huippusivusto muutenkin 🙂

MariaJ
Kinuskileipomo MariaJ
3.3.2018 10:15

Jes, tää on hyvä!

Kinuskikissan kumppanit

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/dansukker-logo2.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/valio-logo.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/bonne-maman-logo-kopio.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2024/03/heirol-logo.jpg

Sosiaalinen media

Verkkokauppa