22.11.2014   20 kommenttia Kategoria: Muut suolapalat
Erityisruokavaliot: Pähkinätön

Tuulihatut kahdella täytteellä


tuulihatut

Tuulihatut ovat klassisia juhlaleivonnaisia, jotka voi tehdä niin makeana kuin suolaisena versiona. Tässä tuulihatut on täytetty lohi- ja porotäytteellä. Tsekkaa myös kolme herkullista makean tuulihatun täytettä!

35 – 40 kappaletta

Suolaiset tuulihatut lohi- ja porotäytteellä

Taikina:
1 annos tuulihattutaikinaa

Lohitäyte:
100 g ruohosipulituorejuustoa
100 g ranskankermaa
¾ dl hienonnettua tilliä
1 rkl sitruunamehua
150 g kylmäsavulohiviipaleita

TAI

Porotäyte:
125 g piparjuurituorejuustoa
100 g ranskankermaa
¾ dl hienonnettua ruohosipulia
100 g kylmäsavuporoleikkelettä


Leivo tuulihatut erillisen ohjeen mukaisesti. Anna jäähtyä.

Hienonna kylmäsavulohi/poro. Sekoita valitsemasi täytteen ainekset keskenään. Laita täyte kertakäyttöiseen pursotinpussiin ja leikkaa päähän noin 1 cm:n kokoinen aukko (tai käytä kestopussia ja isoa pyöreää tyllaa).

Avaa tuulihatut terävällä veitsellä, kannen voi jättää yhdeltä reunalta kiinni. Pursota täytettä tuulihattujen sisään.

Tykkäsitkö? Tassuta!

Tassuta
48 tassutusta

Kinuskikumppani

Uusinta Instagramissa

Something is wrong.
Instagram token error.

Helmikuun arvonta



Helmikuun kyselyyn osallistuvien kesken arvotaan 3 palkintoa, jotka sisältävät 2 purkkia Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia sekä 2 Sokerityttö-mukia.

Liity Uutiskinuskiksi!

Kinuskikissalla on nyt oma uutiskirje, jonka kautta saat noin kerran kuussa ajankohtaisia reseptivinkkejä, tarjouksia Toivepuotiin ja tietoa uutuuksista.
Kinuskikissan  toivepuotiVerkkokauppa kinuskifanille!

Kumppanit

Kinuskikissan kirjojen palautepalstat

kirjat

Lisää tänne kuva, kun leivot jotain Kinuskikissan kirjoista. Tule myös kysymään ja antamaan palautetta!

Tassutetuimmat

Kumppanit