Nyt suut tötterölle – tämä täytekakku tarjoaa suklaan, kinuskin ja passionhedelmän makuyhdistelmän! Kinuskisilla valumilla viimeistelty kakku kipuaa yli 14 senttimetrin korkeuteen. On vaahtokarkkeja, vohveleita, kermakaramelleja ja suklaatötteröä… Juhlan tullen pistetään kaikki herkut kehiin!

Tässä kakussa testasin Valion uutuuskermoja, joiden makuina ovat suklaa ja kinuski. Ne toimivat niin vaahdotettuna kuin kastikkeeksi keitettynä. Käytin kinuskikermaa pinnan peittämiseen ja putouskakun valumien tekemiseen. Suklaakermaa pursotin jäätelövohveleiden sisään.

Kastikkeen keittäminen on vaivatonta – ei tarvita kuin tämä yksi tuote ja sitä keitetään, kunnes rakenne on silmämääräisesti sopiva. Sen jälkeen kastikkeen voi käyttää heti tai säilöä jääkaapissa ja lämmittää myöhemmin uudelleen. Kastikkeella voisi myös peittää koko päällisen. Vaativampiin pursotuksiin suosittelen lisäämään kerman joukkoon vaniljakreemijauhetta vatkauksen aikana tai sen jälkeen. Vaahdosta ei tule yhtä jämäkkää kuin vispikermasta.