Voileipäkakun kuorrutuksessa nähdään harvemmin värikkäitä pursotuksia samaan tapaan kuin täytekakuissa. Se on ymmärrettävää, koska pelkkä tuorejuustopursotus on raskas syötävä eikä pursotuksen värjäämiseen voi/haluta käyttää elintarvikevärejä kuten makeassa leivonnassa. Rullavoileipäkakun koristelusta kuitenkin lähti idea punajuurella värjätyn tuorejuuston pursottamisesta. Tein sille kaveriksi avokadokuorrutteen, joka on kivan makuinen ja luonnollisesti erittäin kauniin värinen. Kuorrutetta on kakussa melko paljon, mutta avokado ei ole yhtä tuhtia kuin tuorejuusto ja täyte itsessään on runsaan paprikan ja tonnikan ansiosta hyvin ”sattumainen”. Kokonaisuus on siis tasapainossa. Ainoa haaste on indikoida, että kakku on suolainen, koska se on makeiden värien ansiosta kuin iso karkki! 🙂