Yhteisö
Etusivu
Testit
Uutiset
Kirjat
Uusimmat kommentit
Kakkureseptit
Kakun osat
Muut makeat leivonnaiset
Suolaiset leivonnaiset
Muut reseptit
Koristelu
Teemat
Ohjeet ja vinkit
Kinuskikissa

Kinuskikumppani

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/Joulu_Dansukker_Kinuskikissan_kumppani_desk.gifhttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/Joulu_Dansukker_Kinuskikissan_kumppani_mob.gif

Toiveet ja kehitysehdotukset

28.8.2009

Tänne palstalle pyytäisin toiveitanne resepteihin ja Kinuski-yhteisön kehittämiseen liittyen. Mitä ohjeita sivustolta mielestäsi puuttuu? Jättääkö sivuston toiminnallisuus tai käytettävyys joiltain osin toivomisen varaa? Minkälaisia ominaisuuksia ja lisäpalveluita kaipailisit? Kaikki palaute on tervetullutta. Autathan minua kehittämään sivustoa – meidän kaikkien iloksi!

Palautteesta ja kehitysideoista kiittäen

Kinuskikissa

Kommentit (2249)

Kinuskikissa3.12.2020 19:34

Uuden sivuston kanssa yhä temppuillaan muutamien lastentautien kanssa. Osa kommenteista on mennyt hyväksyttävä-tilaan, vaikka oletusarvoisesti kaikki kommentit julkaistaan samantien. Nyt kun tämä havainto tehtiin, kävin hyväksymässä ison joukon julkaisemattomia kommentteja, mm. näitä tälle sivulle jätettyjä palautteita.

Sonjaa: tulostus ja tallennus on tulossa! Se ei ehtinyt ekaan vaiheeseen mukaan, mutta ensi viikolla minulla aloittaa toinen kehittäjä, joka ottaa nimenomaan tämän toiminnon työn alle. Tulossa siis on!

pellavapaita: muokkaa-nappi on tulossa!

Vilja: tähän on tulossa korjaus lähiaikoina!

Vilja3.12.2020 16:45

Nämä uudet sivut eivät suurene puhelimessa tai tabletilla.

Vilja1.12.2020 17:28

Sivusto ei suurene entiseen tapaan tabletilla tai puhelimella. Toivottavasti saadaan pian korjattua.

pellavapaita25.11.2020 19:05

Mietin, että tuleekohan vielä se ”Muokkaa”-nappi, että voisi tarvittaessa korjata omaa viestiään.
Kokeillaan, tuleekohan tämä viesti pysyvästi näkyviin, kun aiemmat tässä osiossa ovat kadonneet.

Sonjaa18.11.2020 19:42

Hei! Onko tosiaan niin ,että reseptejä ei pysty tulostamaan helposti ja yksinkertaisesti? Aikaisemmin jokaisen reseptin kohdalla oli tulostus- kohta jolloin sai tulostettua reseptin? Myöskään ilmeisesti enää reseptejä ei pysty kopioimaan ja liittämään esim. Wordiin. Edelleen on ihmisiä, jotka tykkää katsella ja leipoa mieluummin paperisesta ohjeesta. Myös joskus olisi kiva antaa suosikkiherkustaan paperisen ohjeen ikäille läheisillä, jotka eivät käytä tietokoneita, totta kai niin että alkuperäine lähde on selvillä.

Kinuskikissa19.10.2020 13:45

Marjukka: jos on kovin painavia karkkeja, niin sokerikreemi voisi toimia parhaiten. Suklaata sisältävä täyte voisi myös toimia, koska suklaa kuitenkin jämähtää aika hyvin jääkaapissa. Tässä yksi resepti:

https://www.kinuskikissa.fi/super-suklaakakku/

Marjukka Peltomaa17.10.2020 16:24

Moikka.
Olen tekemässä kakkua johon tulisi karkkeja koristeeksi ympäri kakkua ja miettisin mikä olisi hyvä täyte siihen että karkit pysyisivät siinä? Pelkkä kermavaahto ei varmaan riitä niitä siinä pitämään, vaiko?

Kinuskikissa9.10.2020 19:39

Kati: olen matkan varrella muuttanut reseptiä, voiko kyse olla tästä? Olen kommentoinut asiaa reseptin kohdalla, sieltä pääset jäljille koska ja miksi muutos on tehty. 😊

https://www.kinuskikissa.fi/chocolate-chip-cookies

Kati Kortelainen9.10.2020 14:29

Moikka!
Oon nyt useamman kerran leiponut sun ohjeella nuita chocolate chip cookieseja. Ensimmäisellä kerralla kekseistä tuli paksuja ja kivan näköisiä, mutta muilla kerroilla ne on uunissa kyllä kohonnut mutta sen jälkeen niistä on kuitenki tullut ohuita ja ihan eri näköisiä. Mistähän tää vois johtua? Oli pakko rueta kysymään sulta, koska asia on ihmetyttänyt niin paljon 😄

Kinuskikissa17.9.2020 19:29

kitiCnatiC: yritin hakea netistä unkarilaista kirsikkaleivosta, mutta selkeää vastausta ei tullut. Sitten tein haun englanniksi ja jo alkoi löytymään. Katsopa googlesta hakusanoilla ”hungarian cherry pastry”.

Sosiaalinen media

Kinuskikissa
Toivepuoti