Kinuskikissa Blogi  Reseptit VerkkokauppaYhteisöVideot Haku Kirjaudu
Kinuskikissa
 

Toiveet ja kehitysehdotukset

28.8.2009

Tänne palstalle pyytäisin toiveitanne resepteihin ja Kinuski-yhteisön kehittämiseen liittyen. Mitä ohjeita sivustolta mielestäsi puuttuu? Jättääkö sivuston toiminnallisuus tai käytettävyys joiltain osin toivomisen varaa? Minkälaisia ominaisuuksia ja lisäpalveluita kaipailisit? Kaikki palaute on tervetullutta. Autathan minua kehittämään sivustoa – meidän kaikkien iloksi!

Palautteesta ja kehitysideoista kiittäen

Kinuskikissa

Kommentit (2452)

pellavapaita
Kinuskileipomo pellavapaita
23.5.2024 22:02

Kinuskikissa: Kiitos hyvästä opastuksesta. Lisäsin kuvan galleriaan. Toivon, että meni oikein. Kerrot varmasti, jos korjattavaa on, kiitos 🙂

Kinuskikissa
23.5.2024 14:30

Jos sinulla on kuva jostain kakusta, joka ei liity Kinuskikissan reseptiin, ja haluat julkaista siitä myös reseptin (tai vapaamuotoisen selostuksen, jonka pohjalta joku muukin pystyy leipomaan), niin voit lisätä sen leipomoon ilman sen kummempia selityksiä. Voit toki täydentää reseptiä sitten laittamalla myös linkin Kinuskikissan ohjeeseen. Voit lisätä tekstin joukkoon linkkejä vinottaisen klemmarin näköisestä symbolista. Jos taas tilanne on se, että sinulla on kuva, eikä tarvetta laittaa ohjetta sen tarkemmin, niin galleria (Yhteisö-kohdan alta) on oikea paikka. Galleriassakin voit kuvatekstissä toki kertoa, miten olet kakun valmistanut. Kysy lisää, jos jokin jäi epäselväksi!

pellavapaita
Kinuskileipomo pellavapaita
23.5.2024 12:20

Liekö oikea paikka kysymykselle, mutta: Kun haluan omaan leipomoon laittaa kuvan kakusta, joka ei ole Kinuskikissan ohjeella, niin miten sen helpoiten teen, ettei tule sekaannuksia? 🤔🤦‍♀️

Laitan reseptinkin ehkä vai onko OK ja sääntöjen ym mukaista, jos vain linkin laitan ohjeeseen?

Kinuskikissa
10.4.2024 20:55

Kuutuska:

https://www.kinuskikissa.fi/efektikuorrute-mirror-glaze

Sitten vaan tätä ohjetta soveltaen käyttämällä pohjavärinä sinistä ja värillisiä raitoja varten pieni määrä muun väriseksi värjättynä. Valitettavasti noita hohtavia värejä ei ole myytävänä kuin kullanhohtoisina eli niistä ei ole tässä apua. Valkoista väriä voi sitten roiskia päälle, kun pinta on jähmettynyt.

Kuutuska
10.4.2024 17:56

Ajattelin ennemmin tällaista ”oikeaa” avaruutta.

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/43682_IMG_0064_220x220.jpeg
Kinuskikissa
10.4.2024 10:46

Kuutuska: uusimmassa kirjassani (Kinuskikissan makea vuosi) on oheinen uuden vuoden kakku. Voisiko tämä olla tyyliltään siihen suuntaan, jota haet? Siinä tapauksessa suosittelisin käyttämään efektinä metallin hohtoisia maaleja, linkki tässä:

https://toivepuoti.kinuskikissa.fi/epages/kk.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/Kinuskikissa/Categories/Elintarvikkeet/Vaerit_ja_maalausvaelineet/Metallinhohtoiset_maalit

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/2_IMG_8094_220x220.jpg
Kuutuska
9.4.2024 22:50

Hei! Haaveilen tekeväni esikoiseni ylioppilasjuhliin mirror glaze -päällysteisen kakun avaruusteemalla. Olen katsonut kaikki englanninkieliset YouTube-videot aiheesta moneen kertaan, mutten silti osaa päättää, millä reseptillä ja millä väriaineilla lähtisin sitä kokeilemaan. Voisitko vinkata omasta puodistasi, millä tuotteilla olisi helpointa onnistua?

Kinuskikissa
26.3.2024 16:26

Soili: katsotaan saataisiinko jossain vaiheessa sellainen toteutettua. 😊

Soili Rintala
26.3.2024 15:05

Kinuskikissa-sovellus olisi ehdoton! Appstoreen ja Play-kauppaan

Kinuskikissa
18.2.2024 20:31

Heli: kaikkein yksinkertaisin suklaatäyte syntyy kermasta ja suklaasta, esim. täällä yksi sellainen resepti:

https://www.kinuskikissa.fi/mokkapalakakku

Toki tuohon täytteeseen voi sitten myös rahkaa lisätä, mikäli kysymyksesi ”sekoittamisesta” tarkoitti tätä. Jos laitat rahkaa reilummin, suklaata olisi hyvä laittaa vastaavasti hieman enemmän, koska se hoitaa täytteen jähmettämisen. 200 g on kyllä turvallista lisätä noihin mokkapalakakun määriin ilman muutoksia. Muistathan kuitenkin, että kun lähdet vaihtamaan tummaa suklaata geishan kaltaiseen täytesuklaaseen, ei jähmettämiskyky toimi enää samalla logiikalla. Täytekakun välissä toki tämä asia ei ole niin kriittistä kuin hyydykekakkuna.

Näytä lisää

Kinuskikissan kumppanit

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/dansukker-logo2.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/valio-logo.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/bonne-maman-logo-kopio.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2024/03/heirol-logo.jpg

Sosiaalinen media

Verkkokauppa