19.06.2016   4 kommenttia

Suklaataikinatempauksen voittajat valittu!


leipomopalkinto3

Toukokuussa Kinuskileipomoille heitettiin jäinen haaste: Kinuskikissa ja Myllyn Paras pyysivät teitä ideoimaan, miten valmista pakastesuklaataikinaa voisi hyödyntää juhlaherkkujen valmistamisessa. Seuraavat viisi suklaista reseptiä saivat tällä kertaa raadin suosion:

Kinuskileipomo kakku-koira: coolit keksikiekot

Kesällä maistuu jäätelö! Nämä jätskileivokset voi jokainen muokata oman makunsa mukaan valitsemalla täytteeksi mielijäätelöään. Valmistus on helppoa ja herkut voi tehdä etukäteen pakastimeen. Palkinto: 1 kg Kinuskikissan vaniljamassaa.

Kinuskileipomo maris: pienet suklaa-minttupalat

Makuhermoja kutkuttava mintun ja suklaan yhdistelmä ei petä tälläkään kertaa. Mariksen leivokset ovat pieniä taideteoksia. Olisipa jo kahvihetki! Palkinto: Myllyn Paras -tuotepaketti.

Kinuskileipomo mansikkasuukko: kultasuklaapiirakka

Keksien ja leivosten ohella valmistaikinasta saa myös maukkaan piirakkapohjan. Kultaiseksi paahdettu valkosuklaa antaa rouskuvan lisänsä piirakan pinnalle. Palkinto: Myllyn Paras -tuotepaketti.

Kinuskileipomo UgolinonSeikkailut: mini valkosuklaamousseleivokset

Mamma mia – kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa! UgolinonSeikkailut on yhdistänyt suklaakekseihin valkosuklaamoussen ja pirteän vadelman. Annos kuin italialaisesta konditoriasta! Palkinto: Myllyn Paras -tuotepaketti.

Kinuskileipomo mari-johanna: suklaa-pitsipiparit

Suklaakeksejä, vaan ei ihan perinteisiä sellaisia! Suklaataikina taipuu monenlaisiksi pikkuleiviksi – myös hyvin näyttäviksi sellaisiksi. Palkinto: Myllyn Paras -tuotepaketti.

Kiitos kaikille ihanista resepteistä ja maukasta kesää!

Kinuskikissa