Sokeriton-sanaa käytettäessä on aina syytä liittää mukaan tarkentava määritelmä, sillä sokerittomuus merkitsee eri asioita riippuen siitä, mikä on perimmäinen syy sokerin välttelyyn. Jos taustalla on hiilihydraattien välttäminen, on hedelmien sisältämä sokeri yhtä lailla haitallista. Tässä tapauksessa sokerittomuudella viitataan yksinomaan lisättyyn sokeriin. Makeus tulee banaanista. Kakkupohja soveltuu terveellisempään herkutteluun, mutta on ennen kaikkea suunniteltu vauvojen ja taaperoiden kakkuihin (kts. smash cake).

Taikinaa laitetaan vuokaan vain niin vähän kerrallaan, että siitä paistuu yksi kerros. Näin varmistetaan kakkupohjan tasainen kypsyminen. Tarvitset siis kolme vuokaa tai sitten joudut paistamaan jokaisen kerroksen erikseen. Huomaathan, että käytetty vuoka on minikokoinen. Yksi vaihtoehto on hieman isompi vuoka ja vain kaksi kerrosta. Hyödynnä suunnittelussa vuokien muunnostaulukkoa (linkki ainesluettelon yhteydessä) sekä reseptin laskuria.