05.06.2019   6 kommenttia Kategoria: Kesä,  Täytteet
Erityisruokavaliot: Gluteeniton,  Liivatteeton,  Munaton,  Pähkinätön

Raparperi-valkosuklaatäyte


Valkosuklaalla kesytetty raparperi antaa ihanan maun kakun täytteeseen. Tällä reseptillä saat täytteen täytekakun (halkaisija 24-26 cm) kahteen väliin. Voit tehdä ohjeen myös puolikkaana (kuvassa) ja käyttää sen kääretortun täytteenä.

  • Ainekset:
  • 600 g raparperia
  • 3 dl sokeria
  • 4 dl vispikermaa
  • 300 g valkosuklaata
  • 200 g maustamatonta tuorejuustoa
  • n. 1 ½ dl vaniljakreemijauhetta


  • Leikkaa raparperit paloiksi. Laita kattilaan yhdessä sokerin kanssa. Keitä, kunnes raparperit ovat pehmenneet. Anna jäähtyä ja nosta jääkaappiin viilentymään.
  • Vatkaa kerma vaahdoksi. Sulata valkosuklaa mikrossa miedolla lämmöllä (n. 200 W). Yhdistä tuorejuusto, suklaasula ja rapaperihilloke (tässä järjestyksessä) keskenään ja lisää sitten kermavaahdon joukkoon. Sekoita joukkoon vaniljakreemijauhetta, kunnes vaahto on sopivan jämäkkää ja pysyy levitettäessä hyvin kakkupohjan päällä.

Valmistusaika: 75 min

Vaikeusaste: Helppo

Tykkäsitkö? Tassuta!

TassutaTassutaTassutaTassutaTassuta
13 tassutusta
Loading...

Kinuskikumppani

Uusinta Instagramissa

Something is wrong.
Instagram token error.

Toivepuodin heinäkuun arvonta



Heinäkuun arvonnassa palkintona tyylikäs love-kakunkoriste, flamingo-muotolautasia, LorAnn-vaniljauutetta ja gerbera-reunavuoka.

Liity Uutiskinuskiksi!

Kinuskikissalla on nyt oma uutiskirje, jonka kautta saat noin kerran kuussa ajankohtaisia reseptivinkkejä, tarjouksia Toivepuotiin ja tietoa uutuuksista.
Kinuskikissan  toivepuotiVerkkokauppa kinuskifanille!

Kumppanit

Kinuskikissan kirjojen palautepalstat

kirjat

Lisää tänne kuva, kun leivot jotain Kinuskikissan kirjoista. Tule myös kysymään ja antamaan palautetta!

Tassutetuimmat