KinuskikissaYhteisöVideot
Kinuskikissa
 

Pullantuoksuinen helmikuu

12.2.2020

Ystävänpäivän hempeissä tunnelmissa viipyilisi mielellään pidempäänkin, mutta seuraava selkeä kiintopiste on tietenkin laskiainen. Tänä vuonna laskiaissunnuntai on 23.2. ja laskiaistiistai 25.2. Nyt on hyvä hetki ottaa pullataikinan salat haltuun! Tulen leipomaan Instagram Stories -videolla gluteenitonta pullaa, kannattaa siis pitää tässä suhteessa tuntosarvet koholla. Inspiraatiota on kätevää hakea laskiaisen koostesivulta, jonne olen kerännyt kaikki reseptit.

Vinkiksi vielä leipureille, että Kinuskikissan Toivepuodissa on nyt hyvä alennus (-50 %) vaaleanturkoosista ja ruohonvihreästä vaniljamassasta. Puodin uutuuksiin on putkahtanut paljon kaikkea keväistä, kattauksesta leivontatarvikkeisiin.

Kommentit (0)

Kinuskikissan kumppanit

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/dansukker-logo2.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/valio-logo.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/myllynparas-logo.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/bonne-maman-logo-kopio.jpg

Sosiaalinen media

Verkkokauppa