Näin kävi, että 30 vuoden rajapyykki ylittyi sunnuntaina, järkyttävää. Suunnatakseni ajatukseni iloisempiin (mitä, minullako ikäkriisi? 😉 ) asioihin järjestinkin itselleni oikein leivonnantäyteisen viikonlopun. Perheen ja lähisuvun kesken kahviteltiin ja synttärikakkua maisteltiin.

Nyt tuli odotettu hetki kokeilla valokuvasta teetettyä kakunpäällistä. Olin pitkään odottanut sopivaa tilaisuutta hyödyntää tätä uskomatonta menetelmää, jolla digikuvasta tulostetaan syötävä valokuva. Näin 2-vuotias Kinuskikissa pääsi kakun päälle. Kuva oli suurennettu vanhasta valokuvasta ja tarkkuus oli siitä huolimatta hämmästyttävän hyvä. Kuva on tarkoituksella vaaleanpunaisen sävyinen. Tarkempaa käytännöntietoa kakkukuvasta alla vaihekuvien yhteydessä.

Muutaman uuden kikan ansiosta olin marsipaaniruusuihin aikas tyytyväinen. Ruusut ovat kyllä valtavan työläitä, kun jokainen terälehti täytyy tehdä erikseen. Isoa määrää niitä ei kerralla pysty tekemään: tämänkin kakun koristeisiin vierähti kaikkinensa varmaankin kolmisen tuntia. Tämän takia niitä tulee harvemmin tehtyä, vaikka ovatkin mielestäni upean juhlavia koristelun kruunaajia.