29.10.2016   6 kommenttia

Nuorten tempauksen palkinnot jaettu!


leipomopalkinto3

Syys-lokakuussa käynnissä ollut Kinuskitempaus oli suunnattu Kinuskiyhteisön nuorisolle. Oli ilo seurata tempauksen etenemistä: reseptit olivat kekseliäitä ja innostavia. Nuorista leipureistamme on kypsymässä uusi, taitava ”Kinuski-sukupolvi”. 🙂

Makeat herkut olivat selvästi nuorten leipureiden mieleen, mutta niiden sisällä valikoima olikin laaja: kakkuja, makeisia, keksejä, muffinsseja… Raaka-aineetkin olivat monipuolisia ja niissä oli rohkeasti kokeiltu uusia yhdistelmiä: esimerkiksi kesäkurpitsaa brownies-taikinassa ja pihlajanmarjoja muffinsseissa. Olen valtavan ylpeä, että olette kaikki mukana Kinuskijengissä!

Sitten palkittuihin resepteihin. Pitkän pähkäilemisen ja leipomoissa sukkuloinnin jälkeen palkitsen neljä Kinuskileipomoa:

Kinuskileipomo Marenkiruusu tempaisi kolme erilaista reseptiä, joista jokainen olisi voinut tulla palkituksi. Valitsin näistä kuitenkin sateenkaarimarenkikakun, joka vetosi sävymaailmansa ja toteutustapansa vuoksi: sateenkaari on saatu aikaan hauskasti marenkipohjien ja kermavaahdon sävyjen yhteispelillä.

Palkinto: Toivepuodin hittituotteet: Russian Tip -ruusutylla, Color Swirl -pursotussetti ja Kinuskikissan vaniljamassa

* * *

Kääretorttu on todellinen kakkupöydän kuningatar, kun sen koristelee niin näyttävästi kuin Kinuskileipomo Suklaamuru oli tehnyt omassa puolukkaisessa kääretortussaan. Komeus on kruunattu hasselpähkinämacaroneilla.

Palkinto: Kinuskikissan kirja

* * *

Kinuskileipomo milskuleipoo julkaisi helppotekoiset ja hauskasti nimetyt herkkuhuiput, joihin on yhdistelty riisimuroja, karkkeja, suklaata ja pähkinöitä. Nämä ovat taatusti herkkua! Aion itse kokeilla joulun alla.

Palkinto: karkkipäivän herkkupaketti

* * *

Neljännen, bonus-palkinnon, saa nuorten tempauksen ideoija: Helmiina’s Bakery. Helmiannan pallokakussa oli oivaltavasti hyödynnetty lakritsia koristelussa. Silti täytetyt mokkapalat taitavat olla tällaiselle mokkapalafanille se resepti, jota testaan ensimmäisenä. 🙂

Palkinto: yllätys Kinuskikissalta

* * *

Saatte Apukissalta pian tietoa palkinnoistanne ja kyselyn osoitteesta. Lämmin kiitos kaikille osallistumisesta ja rohkeasti mukaan tuleviinkin tempauksiin!

Kinuskikissa