Mikä tekee mokkapalakakusta nimensä veroisen? Se on tietenkin kuorrute. Pelkkä kahvin ja suklaan yhdistelmä ei riitä antamaan leivonnaiselle mokkapalamaista fiilistä, vaan kuorrute on kaiken a ja o. Voita, kahvia, kaakaojauhetta ja tomusokeria – klassikon ainekset löytyvät nyt suklaahyydykekakun päältä. Kakku on suoraviivaisen helppo valmistaa, kuten esikuvansakin. Pohjassa ja täytteessä on vain kaksi raaka-ainetta. Suklaa hyydyttää täytteen, eikä liivatetta tarvita. Maitosuklaa on hieman makeampi vaihtoehto. Tumma suklaa hyydyttää tehokkaammin, joten sitä tarvitaan vähemmän.

Käytä koristelussa mielikuvitustasi ja anna sesongin näkyä! Kesällä kukkia ja marjoja, pääsiäisenä suklaamunia ja makeisia jne. Alempaa sivulta löydät Kinuskigallerian, jonne voi lisätä kuvia omista versioista.

Tämä resepti on osa Kinuskikissan leivontahaasteita, joita julkaistaan kahdesti viikossa niin kauan kuin meitä suomalaisia kehotetaan pysymään kotioloissa. Tavoitteena on lisätä viihtymistä kotona mukavan puuhastelun merkeissä. Lue ohjesivulta tarkemmin haasteiden ideasta ja miten olet mukana.