05.05.2014   9 kommenttia

Minileivonnaisten tempauksen voittajat valittu!


Maalis-huhtikuussa Kinuskileipomoissa ja Kinuskigalleriassa nähtiin maailman pienimpiä leivonnaisia – näin uskallan väittää. Minileivonnaisten tempaus kannusti kokeilemaan oman sorminäppäryyden rajoja ja hykerryttäviä taidonnäytteitä saatiinkin nähdä. Pelissä oli kolme Kinuskikissan uutuuskirjaa. Voittajien valinta oli äärimmäisen vaikea tehtävä. Yksi tärkeä perusteeni liittyi lahjakkuuden osoittamiseen ”pikkupiperryksen” saralla. Halusin myös huomioida palkittavien leivonnaisten erilaisuuden, siispä voittajaleivonnaiset ovat pulla, kakku ja leivos. Tässä voittajat perusteluineen:

Nallakarhu hurmasi minut korvapuustillaan (myös minipitko oli huikea). Tuntuu käsittämättömältä, miten korvapuustin kierteiden näpertäminen on onnistunut noin aidon näköiseksi tuossa koossa. Korvapuusti oli rohkeasti valittu haaste, mutta lopputuloksesta ei ilman tulitikkua arvaisi sen todellista kokoa.

Sonkun äitienpäiväkutsut nukkekodissa oli viehättävästi sommiteltu ja loppuun asti ajateltu teos. Kakun kanssa on aherrettu kuorruttamista, koristelua ja tekstiä myöten. Minikestien vieraita on hemmoteltu myös kakkutikkareilla. Erityisen liikuttavan tästä kuvasta tekee se, että tilanteessa hääräilee essu päällä isä – äiti saa nauttia tikkari kädessä valmiin pöydän antimista.

Suklaapisaran bebe-leivos oli yksi tempauksen pienimmistä, jollei pienin, leivonnainen ja siinä mielessä erityisen hellyttävä ja huomion arvoinen. Kaikki kerrokset on saatu pienoiskoossa mukaan kolme nonparellia mukaan lukien. Näitä popsisi surutta useammankin kappaleen!

Nallakarhu, sonkku ja Suklaapisaran: saatte sähköpostia palkintoihinne liittyen. Kiitos kaikille osallistuneille hyvän mielen jakamisesta! Toivottavasti teillä oli hauskaa – täällä ainakin oli! 🙂

Kinuskikissa