Tarjoiluvinkki: Silppua kypsän pizzan päälle tuoretta rucolaa.

Meetvurstipitsa

Pohja:
½ peruspizzataikinaa

Täyte:
100 g ranskankermaa
80 – 100 g meetvurstisiivuja
½ isoa sipulia
1 suippopaprika
pizzamaustetta

Pinnalle:
70 g parmesaanilastuja
(emmentaljuustoraastetta)


Valmista pizzataikina puolikkaana annoksena erillisen ohjeen mukaan. Levitä pellille isoksi ympyräksi.

Sivele pohjan päälle ranskankermaa. Peitä meetvurstisiivuilla. Meetvursti vetäytyy kasaan uunissa, joten asettele siivut vieri viereen, osittain päällekkäin.

Leikkaa sipuli ja suippopaprika ohuiksi renkaiksi. Levitä kasvikset meetvurstin päälle. Mausta pizzamausteella.

Ripottele pinnalle parmesaanilastut. Halutessasi pizzasta vielä juustoisemman, voit lisätä mukaan myös tavallista juustoraastetta.

Paista 225 asteessa noin 10 – 15 minuuttia, kunnes juusto on saanut kevyesti väriä.