28.4.2009
laakea teräskattila
reikäkauha
talouspaperi
laakea teräskattila
reikäkauha
talouspaperi
Valmista munkit erillisen ohjeen mukaisestin (kuorrute on mitoitettu puolikkaalle annokselle), mutta älä sokeroi munkkeja.
Valmista kuorrute yhdistämällä tomusokeri ja vesi. Värjää pinkiksi sekoittamalla joukkoon elintarvikeväriä.
Levitä lusikalla munkkien päälle.
Ripottele pinnalle strösseliä tai nonparelleja.
Voikohan kuorruttaa kinuskilla, lakritsikinuskilla ja maitosuklaalla? Miksipäs ei, vapuksi oma Arnold’s!
TARJAJ:
Parasta tapaa en osaa sanoa. Koska kukaan ei ole vielä tullut kertomaan omaa tapaansa, kerron, mikä on minulla toiminut.
Tapaan nostella munkit padasta talouspaperin päälle ja pyöräytellä niitä siinä imeyttääkseni rasvaa munkeista paperiin. Sitten pyöräytän munkit sokerissa ja säilytän tarvittaessa seuraavaan päivään kulhossa huoneenlämmössä. Päälle heitän ilmavasti ohuen muovipussin.
Jos olisi hieman huoneenlämpöä kylmempi, mutta jääkaappia lämpimämpi säilytyspaikka (esim. parveke?), niin se olisi paras.
Koska sokeroidut munkit säilyvät hyvin huoneenlämmössä seuraavaan päivään, en halua laittaa niitä jääkaappiin. Siellä ne kylmenevät, eikä sokeroituja munkkeja pysty lämmittämään mikrossa eikä uunissa sokerin sulamatta. Pidempiaikaiseen säilyttämiseen sopii pakastin. Silloin munkit ilman sokeria.
MUTTA, mikään ei voita vastapaistettuja munkkeja! 🙂
Mikä on paras tapa säilyttää munkit, jos valmistaa jo tarjoamista edeltävänä päivänä?
Kiitti Karkki!
Ihanan näköisiä!! Varsinkin tuo vaaleanpunainen väri! Namskiss 🙂
Damrie: valitettavasti ei löydy rahkapullan reseptiä…
Ihanan näköisiä.
Tuli muuten mieleen että oisko sulla reseptiä rahkapulliin, kun tekisi niin mieli tehdä niitä :)<3
Kiitos kaikille kommenteista ja toivotteluista! 🙂
näyttävät todella ihanilta.
Ei galleriakuvia.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5599 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2540 tähteä
Brookies
1804 tähteä
Britakakku
1521 tähteä
Blackie: eiköhän! Kinuskin kanssa pienenä haasteena tosin on, että se jähmettyy melko nopeasti. Jonkinlainen johdannainen kannattaisi ehkä kehitellä. Maitosuklaaseen sekoittaisin tilkan kermaa tai voisulaa, jotta kuorrute säilyy pehmeänä.