Raikas mango-appelsiinitäyte on monen makuun sopiva kakkutäyte. Sipaise täytteen alle sitruunatahnaa ja saat kakkuun vielä aavistuksen lisää sitruksen makua. Tee koko annoksena kakun kumpaankin väliin tai yhdistä esimerkiksi suklaatäytteen kanssa.
18.3.2017
Vatkaa kerma vaahdoksi.
Sekoita joukkoon appelsiinituorejuusto ja mangosose.
Lisää joukkoon vaniljakreemijauhetta, kunnes rakenne on sopivan jämäkkää.
Huomaa, että täyte jähmettyy jonkin verran lisää jääkaapissa.
Levitä täytettä kostutetun kakkupohjan päälle.
Halutessasi voit sipaista täytteen alle kerroksen sitruunatahnaa. Se antaa ihanasti raikkautta kakulle!
Hei, kuinkakohan paljon tätä täytettä tarvitsisi tehdä, kun sitä tulisi uunipellillisen kokoiseen kakkuun yhteen kerrokseen? Entä alussa mainittua suklaatäytettä?
Kinuskikissa ja Tuomas: Tottatosiaan, unohdin aivan tuon ihanan kakun! Taivaallinen kakku, kannattaa kokeilla!
Tuomas: jos tämän täytteen maut kiinnostavat, niin vilkaise toki juustokakut-kategoriasta valmiita reseptejä (ylävalikosta Reseptit -> Juustokakut). Reseptejä saa suodatettua ainesosat-valintalistan avulla (valitsemalla esim. ”mango”). Sieltä löytyi vaikkapa tämä kakku (josta voi passionhedelmät jättää pois):
Tuomas : Mikä ettei, tulee varmasti herkullinen juustokakku!
Muistan itseasiassa Kinuskikissan joskus itsekin neuvoneen jotakuta täällä että periaatteessa kaikki täytteet ovat sovellettavissa juustokakkuihin.
Siinätapauksessa itse vain tekisin niin, että ottaisin vaniljakreemijauheen pois ja vaihtaisin sen liivatteisiin.
Liivatepaketin kyljessähän on ohjeet miten saat laskettua oikean määrän liivatetta aineisiin nähden.
Saadaanko kuvaa galleriaan myöhemmin upeasta valmiista kakusta?
Moi! Juustokakku täytteeksi onnistuuko? Ja päälle tulis mansikka-lime kiille!
Jenni kysyi chatissa voiko käyttää Bonnen sosetta. Vastaus on, että kyllä voi. 🙂 Hieman juoksevampaa se saattaa olla rakenteeltaan, mutta sen asian voi taklata vaniljakreemijauhetta lisäämällä.
Leipuri305: En ole itse tätä kyseistä täytettä tehnyt, mutta tämä näyttää kuvan perusteella moussemaiselta ja voisin ajatella että miksikäs ei tämä kakun reunoillekin sopisi. Pursotuskestävyyttä en myöskään osaa luvata ilman testiä.
Ja jos tuntuu että tämä on kovin vetelää,voithan hivenen lisätä vaniljakreemijauhetta.
Jos lähdet kokeilemaan, tulethan kertomaan meille muille miten sinun kävi.
Onnistuisiko kakun kuorruttaminen tällä täytteellä?
Piiku2: ei sille curdille varmaan mitään voi oikein tehdä. Ei auta kuin laittaa pieninä nokareina pohjan päälle ja varovasti levitellä. Tekniikkalaji! Tosin gluteeniton pohja on varmasti niin höttöinen, että en tiedä auttaako tekniikkakaan tuossa. 😉
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5611 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2550 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Iina: No nyt on hyvä ottaa vähän matikkaa avuksi… 🙂
Neuvon sinut tuonne vuokien muunnos sivulle
https//:www.kinuskikissa.fi/vuokien-muunnostaulukot/
Sieltä löytyy lisävinkkiä miten varmasti saat laskettua täytteiden määrät
Ps. Jostain syystä en saa linkkiä nyt toimimaan, mutta löydät vuokien muunnostaulukot tämän sivun alalaidasta ruskeasta kohdasta tärppilista otsakkeen alta.