Yhteisö
Etusivu
Testit
Uutiset
Kirjat
Uusimmat kommentit
Kakkureseptit
Kakun osat
Muut makeat leivonnaiset
Suolaiset leivonnaiset
Muut reseptit
Koristelu
Teemat
Ohjeet ja vinkit
Kinuskikissa

Kinuskikumppani

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/Joulu_Dansukker_Kinuskikissan_kumppani_desk.gifhttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/Joulu_Dansukker_Kinuskikissan_kumppani_mob.gif

Makuhaasteet alkavat!

30.7.2014

makuhaaste

Kinuskitempausten rinnalla alkaa uusi leipomiseen ja omien reseptien kehittelyyn kannustava kisailu. Makuhaasteiden tarkoituksena on laatia reseptejä kahdesta annetusta raaka-aineesta. Mitä erilaisia herkkuja Kinuskien keittiöissä syntyykään, kun laitetaan yhteen 1 + 1? Makuhaasteet ovat avoimia kaikille Kinuskiyhteisön jäsenille. Resepti julkaistaan omassa leipomossa ja innostavin resepti palkintaan.

Siispä nyt startataan ensimmäinen haaste, jonka raaka-aineet ovat MUSTIKKA + VALKOSUKLAA. Kumpaakin on esiinnyttävä makuhaasteen reseptissä, mutta toki muitakin aineksia saa käyttää. Tässä ohjeet pähkinänkuoressa:

  • Suunnittele leivonnainen (tai useampia), joka yhdistää herkullisesti mustikan ja valkosuklaan maut. Kirjoita resepti huolellisesti ja ota kuva valmiista tuotoksesta.
  • Lisää haasteresepti leipomoosi siten, että liität sen Makuhaaste-kohdan alta löytyvään kategoriaan Mustikka + valkosuklaa.
  • Liitä resepti myös johonkin toiseen kuvaavaan kategoriaan (esim. Makeat piirakat, Täytekakut tai Muffinssit).
  • Julkaise reseptisi 17.8. mennessä.

*Vinks* Eikö sinulla ole vielä leipomoa? Tutustu ohjeeseen, joka neuvoo oman leipomon perustamisessa!

Haasteidean minulle antoi sonkku, joten kiitos sinulle aktiivisuudestasi! Inspiroivia leivontahetkiä haasteen parissa!

Kinuskikissa

PS. Haasteen voittajalle on jaossa paketillinen keksejä ja suklaata!

nam_kisapalkinto

Kommentit (23)

mari-johanna16.5.2015 20:55

Nanika:) : Tämä on todellakin ohi,mutta huomasitko,että etusivulla löytyy linkki uuteen voimassa olevaan haasteeseen eli hyydykekakkutempaukseen? Kehittelet oman uuden hyydykekakun tai juustokakun ja linkität sen leipomoosi.Käy ihmeessä katsomassa tarkemmin ohjeet ja kysy rohkeasti lisäneuvoa jos jokin asia jää mietityttämään!

nanika:)16.5.2015 20:19

hups, tämähän on jo mennyt 😀

nanika:)16.5.2015 20:18

osallistun varmaankin tähän, vaikka en ole varma onnistunko siinä mitä aion. Olenhan vasta 13… 🙂

nalamuru13.8.2014 18:33

seuraavaksi makupariksi ehdottaisin puolukka- omena tai sitten joku suolaisen reseptin kehittely pari esim. sieni- juusto

Kinuskikissa12.8.2014 09:49

sonkku: voi harmi, että oli epäonniset ensimmäiset kokeilut! Vahingoista kuitenkin viisastuu. Tällä viikolla helteetkin laantuvat, toivottavasti se tekee olosuhteista suotuisammat. 🙂

Maijjaaw: kiva makupari-idea, sen voisi ottaa sitten ensi kesäksi. 🙂

sonkku11.8.2014 18:59

Tein jo kaksi täysin erilaista reseptiä ja molemmat meni pipariksi:D Toisessa helle teki kepposet ja toisessa tuli ajatus katkos ja nestettä oli liikaa..nyt on suunnitteilla kolmas ja viimeinen yritys kunhan vaan helle helpottaisi,ei ole helppoa onnistua kun keittiössä on yli 30 astetta lämmintä:)Yllätyin miten hyvin valkosuklaa ja mustikka sopii yhteen, ei oo tullu aiemmin kokeiltua ja nyt on niin paljon ideoita etten tiedä minkä kokeilisin toteuttaa:)

Ehdottaisin että seuraavat makuparit olisi ns.suolaiselta puolelta, olisi mukava välillä tehdä jotain suolaista herkkua:)

Maijjaaw11.8.2014 15:25

Tähän haasteeseen en mitään keksi, harmi.. 😀 Mutta seuraaviin makuhaasteisiin olisi kiva valkosuklaa-vadelma, nyt kun niitä saisi vielä tuoreeltaankin. 🙂

Kinuskikissa11.8.2014 11:02

Hei kaikki makuhaasteeseen osallistujat! Päivitin yläpuolelle kuvan palkinnosta. Jaossa siis keksejä ja suklaata uusien leipomusten tarpeisiin tai muuten vain herkutteluun. Vielä on vajaa viikko aikaa osallistua!

Kinuskikissa7.8.2014 13:10

nalamuru: omien reseptien kehitellyssä väistämättä välillä tuotokset päätyvät tuohon mainitsemaasi osioon, se on hyvin tuttua myös omasta kokemuksesta. 🙂 Toisaalta sitä kautta tulee paljon ”kantapään kautta opittua”. Ja se on tosi kehittävää! Tsemppiä seuraavalle kierrokselle. 🙂

rokkitukka 🙂

nalamuru3.8.2014 23:15

Ensimäinen yritys päätyi tahmatassuosastoon. Tein mustikkavalkosuklaa- vadelma juustokakun ja liivatteita olisi pitänyt olla reilummin kun levisi koko kakku. Tuli kyllä hyvän makuinen. Onneksi oli muutakin tarjoiltavaa pojan syntymäpäiville. Noh josko sitä kokeilisi joku päivä jotain muuta.

Sosiaalinen media

Kinuskikissa
Toivepuoti