Kinuskikissa Blogi  Reseptit VerkkokauppaYhteisöVideot Haku Kirjaudu
VerkkokauppaYhteisöVideot
Kinuskikissa
 

Lohikuikurat

24.10.2007

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2007/10/lohikuikerot.JPG
2 h Helppo 25 kappaletta 9

Avainsanat

Suolaiset lehtitaikinaleivonnaiset

Ainesosat

Kala

Kategoriat

Helpot ja nopeatMuut suolapalat

Erityisruokavaliot

LiivatteetonPähkinätön

Tykkäsitkö?

Kirjaudu sisään arvostellaksesi reseptin.
(8)

Lisää suosikkeihin

Kirjaudu sisään lisätäksesi reseptin suosikkeihin.

Kauppalista

Muistiinpano

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi muistiinpanoja.

Tulosta

Jaa

undefined

Lohipasteijat

Muunna reseptiämukaan.
25KAPPALETTA 25 KAPPALETTA
25 kappaletta

Taikina

1 iso voitaikinalevy tai 6 pientä levyä *)

Täyte

200 g tuorejuustoa (maustamaton, piparjuuri, sitruuna-tilli tms.)

2 dl yrttisilppua (basilika, tilli, persilja)

200 g kylmäsavulohiviipaleita

Voiteluun

1 muna

*) Kokeile myös itse tehtyä voitaikinaa tai rahka-voitaikinaa.

Tarvikkeet

alumiinifolio   

leivinpaperi   

pullasuti   

jäähdytysritilä   

undefined

Lohipasteijat

Muunna reseptiämukaan.
25KAPPALETTA 25 KAPPALETTA
25 kappaletta

Taikina

1 iso voitaikinalevy tai 6 pientä levyä *)

Täyte

200 g tuorejuustoa (maustamaton, piparjuuri, sitruuna-tilli tms.)

2 dl yrttisilppua (basilika, tilli, persilja)

200 g kylmäsavulohiviipaleita

Voiteluun

1 muna

*) Kokeile myös itse tehtyä voitaikinaa tai rahka-voitaikinaa.

Tarvikkeet

alumiinifolio   

leivinpaperi   

pullasuti   

jäähdytysritilä   

Ohje

Klikkaa palluraa edetessäsi!

Kauli voitaikina tai jos käytät pieniä voitaikinalevyjä, lado ne pöydälle hieman limittäin ja painele saumat yhteen.

Levitä päälle tuorejuusto, yrttisilppu ja lohisiivut.

Rullaa kääretortun tapaan.

Peitä foliolla ja laita jääkaappiin ainakin tunniksi (voit tehdä rullan jo hyvissä ajoin valmiiksi!).

Leikkaa n. 15 mm paksuiksi siivuiksi.

Voitele ja paista uunissa 200 asteessa n. 10 min, kunnes kuikurat ovat saaneet hieman väriä.

Kokeile myös näitä

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/2_suolaiset-voitaikinaruusut-resepti_400x400.jpgSuolaiset voitaikinaruusut
6
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/2_suolaiset-joulutortut-resepti_400x400.jpgSuolaiset joulutortut
2
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/2_suolainen-joulutahti-resepti_400x400.jpgSuolainen joulutähti
7
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/2_parsa_halloumikaarot-1_400x400.jpgParsa- ja halloumikääröt
14
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/2_suolaiset-kukkatortut-resepti_400x400.jpgSuolaiset kukkatortut
5
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/2_punajuuri-vuohenjuustopiirakka-artikkeli_400x400.jpgPunajuuri-vuohenjuustopiirakka
14
Näytä lisää
 

Uusimmat reseptit

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2025/06/raparperi-kinuskikakku-resepti.jpgRaparperi-kinuskikakku
3
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/2_vaaleanpunainen-lohikakku-resepti_400x400.jpgVaaleanpunainen lohivoileipäkakku
5
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/2_voileipakakun-pohja-resepti_400x400.jpgVoileipäkakun pohja
1
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/2_gluteenittomat-kauraruudut-resepti_400x400.jpgGluteenittomat nougat-ruudut
3
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/2_juhlava-kinkkupiirakka-resepti_400x400.jpgJuhlava kinkkupiirakka
13
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/2_vaaleanpunainen-domino-keksikakku-resepti-1_400x400.jpgVaaleanpunainen Domino-keksikakku
5
 

Kinuskikissan verkkokauppa

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2024/12/03-0-0095.jpegWiltonin shottilasivuokahttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2024/12/GRL116.jpegViirinauhat ja köynnöksethttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2024/08/irtopohjavuoka-23x76-cm-anodisoitu-alumiini_c489f0a6-91d3-4358-8817-9f28e5ebf180.webpIrtopohjavuoathttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2024/05/kk-hupparivaalpun-m.jpegKinuskikissan hupparit ja T-paidathttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2024/02/TSP109381.jpegTyöskentelyalustathttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2024/12/HSblat.jpegSilikoniset koristelumuotit
Näytä lisää

Kommentit (9)

Kirjaudu sisään kommentoidaksesi!

Kinuskikissa
15.10.2014 16:36

otronenS: nyt en pysty tarkistamaan, kuinka paljon kuusi levyä painaa eli mikä on vastaava määrä voitaikinaa (pakettien koot ovat saattaneet muuttua, kun reseptin laatimisesta on seitsemän vuotta). Mutta lehtitaikinaa voit hyvin käyttää tilalla!

otronenS
15.10.2014 14:39

Voiko näihin käyttää lehtitaikinaa voitaikinan sijaan? Sitä kun sattuisi olemaan valmiina pakkasessa 600g. Onko tuo määrä (600g) oikea?

Kiitos 🙂

papuna78
16.5.2014 17:30

Heippa!

Kiitos mahtavasta blogista – sen ansiosta saatu monet upeat juhlat järkättyä 😀
Tein näitä gluteenittomana, eli tuon rahkavoitaikinan itse. Semperin jauhoilla ainaskin onnistui hyvin ja ainakin mulle maistui, kun koepalan popsin 😛
Tuplana tein taikinan ja tuli 42 kpl.
Varuiksi vielä ennen paistamista tuikkasin coctailtikun taikinan ”saumakohtaan”, ettei leviä pitkin pituuttaan pellille (niinkun joskus on käynyt 😉 )

Ja mukavaa kun taas sivusto pelittää, meinasi jo hätä tulla kun juhlat sunnuntaina 🙂

Kinuskikissa
22.4.2014 19:33

Näitä kinkkuhyrriä tuli vastaavasta voitaikinamäärästä 17 kappaletta, joten samoissa lukemissa varmaan liikutaan. 🙂

http://www.kinuskikissa.fi/?p=2183

Ruthmaria
22.4.2014 15:36

Kuinka monta kiekuraa ohjeesta tulee?

Kinuskiemo
14.7.2013 20:50

JEKAME:
Jos olet paistanut nämä jo valmiiksi, niin sitten kannattaa pakastaa. Ota edellisiltana pakkasesta jääkaappiin ja lämmitä uunissa lähellä tarjoilua.

Jekame
13.7.2013 22:25

Innostuin tekemään näitä jo nyt lauantai-iltana, juhlat vasta tiistaina. Säilyykö nämä hyvänä siihen asti vai menevätkö liian mössöksi jääkaapissa? Olisiko pakastaminen hyvä idea? Miten sulatus? Jääkaapissa? Huoneenlämmössä? Uunissa? Kannattaisiko pakastaa raakana? Käytin valmistaikinaa eli ei vissiin saa pakastaa raakana?

Kinuskikissa
19.8.2009 15:02

MiKu: kaikenlaiset kierteet on kyllä hyviä: kinkku, lohi, poro… Samasta taikinasta saa helposti kahta eri lajia kahvipöytään ihan vaan tuon perusraaka-aineen vaihdoksella.

MiKu
17.8.2009 17:11

tässähän tulee ihan nälkä, kun kuvia katselee. Meillä koulussa tehtiin sholttiksia eli samanlaisia kuin nuo sinun lohikuikurat , mutta eri nimellä. Täytteeksi tuli paprikaa, jauhelihaa, sipulia, mausteita…Mitä nyt haluaakaan käyttää. Kannattaa kokeilla myös poroa täytteenä, sillä kaupasta saa valmiita säilykkeitä siihen tarkoitukseen ja maku on omasta mielestäni mitä mahtavin.

Kinuskigalleria (0)

Oletko leiponut tällä ohjeella? Kirjaudu sisään lisätäksesi kuva!

Ei galleriakuvia.

Kinuskikissan kumppanit

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/dansukker-logo2.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/valio-logo.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/bonne-maman-logo-kopio.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2025/01/fazer_logo.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2025/01/heirol_logo.jpg

Tärppilista

Mittayksiköt ja muunnokset

Vuokien muunnostaulukot

Erikokoisten kakkujen riittävyys

Vinkkejä erityisruokavalioihin

Säilyvyysopas

Vinkkejä leivonnaisten pakastamiseen

Kaulittavalla massalla kuorruttaminen

Suosituimmat reseptit

Chocolate Chip Cookies
5668 tähteä

Maailman paras mutakakku
2833 tähteä

Mokkapalat
2571 tähteä

Brookies
1831 tähteä

Britakakku
1531 tähteä

Kinuskiyhteisö

Liity kinuskiksi

Käyttöehdot ja säännöt

Rekisteriseloste

Tietosuojalauseke

Kinuskileipomoiden käyttöohje

Yleistä

Esittely- ja yhteystiedot

Toiveet ja palaute

Palaute vaniljamassasta

Yksityisyysasetukset

Tilaa uutiskirje

Liity listalle

Sosiaalinen media

Verkkokauppa