24.09.2011   26 kommenttia Kategoria: Syksy,  Täytteet
Erityisruokavaliot: Gluteeniton,  Liivatteeton,  Pähkinätön

Lingonberry curd – puolukkatahna


Kesällä julkaistun mustikkatahnaohjeen myötä moni on innostunut kokeilemaan erilaisia marjatahnoja. Yksi lempimarjoistani – puolukka – pääsi omalle kokeilulistalleni. Hapan marja sopii tahnaan hyvin – yhtä lailla kävisi myös karpalo.

2 dl puolukkasosetta
1 ½ dl hillosokeria
3 keltuaista
75 g voita


Survo puolukat sileäksi soseeksi sauvasekoittimella.

Laita kattilaan puolukkasose, hillosokeri ja keltuaiset. Kuumenna, kunnes seos pulpahtaa. Alenna lieden lämpötilaa ja jatka keittämistä 10 minuuttia. Kaada hilloke valmiiksi kulhoon ja jäähdytä kylmässä vesihauteessa tai jääkaapissa.

Lisää hillokkeen joukkoon paloiteltu voi. Vatkaa seos vaahtomaiseksi. Laita kannelliseen lasipurkkiin ja anna olla jääkaapissa pari tuntia jähmettymässä.

Tykkäsitkö? Tassuta!

TassutaTassutaTassutaTassutaTassuta
2 tassutusta
Loading...

Kinuskikumppani

Kinuskikissan marraskuun arvonta



Toivepuodin joulutuotteista marraskuun arvontaan pääsivät piparipojat-silikonimuotti pienten leivosten tai konvehtien valmistamiseen, jouluiset minimuffinssivuoat, kultaiset makeisvuoat ja Christmas time -kakkukoriste.

Uusinta Instagramissa

Something is wrong.
Instagram token error.

Liity Uutiskinuskiksi!

Kinuskikissalla on nyt oma uutiskirje, jonka kautta saat noin kerran kuussa ajankohtaisia reseptivinkkejä, tarjouksia Toivepuotiin ja tietoa uutuuksista.
Kinuskikissan  toivepuotiVerkkokauppa kinuskifanille!

Kumppanit

Kinuskikissan kirjojen palautepalstat

kirjat

Lisää tänne kuva, kun leivot jotain Kinuskikissan kirjoista. Tule myös kysymään ja antamaan palautetta!

Tassutetuimmat