19.2.2014
Pohja: Mehevä suklaakakkupohja, kostutus vastapuristetusta appelsiinimehusta
Täyte:
6 kpl banaania muussattuna, liraus sitruunamehua
6 dl kermaa vatkattuna löysäksi vaahdoksi
1 prk Makea Mansikka -rahkaa
2 liivatetta
Kuorrute:
230 g tummaa suklaata
2 dl kermaa
Koristeet:
Sokerimassaa ja You’Tubesta ohjeet kuinka elukat tehdään
Leikkaa kakku kolmeen osaan.
Muussaa banaanit, lorauta sekaan sitruunaa jottei tummuisi niin pahasti.
Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen. Vatkaa kerma, lisää mukaan rahka. Kuumenna tilkka vettä ja sulata liivatteet siihen. Kaada hieman jäähtyneenä kermarahkan joukkoon. Sekoita hyvin.
Kostuta pohja, levitä banaania ja kermarahkaa. Laita keskikerros paikalleen, kostuta, levitä banaanit ja kermarahka. Laita kansi päälle, tee kanteen reikiä haarukalla ja kostuta. Levitä loput kermarahkasta päälle. Aseta viileään.
Lämmitä kerma kattilassa, älä kiehauta. Pilko suklaat muoviastiaan. Kaada kuuma kerma suklaan päälle, anna seistä hetken aikaa. Sekoita ja aseta jäähtymään. Parissa plusasteessa kesti 2-3 tuntia että kuorrute oli jäähtynyt ja jähmettynyt täysin. Jos kuorrute jämähtää liikaa, käytä pikaisesti mikrossa. Levitä kakun päälle ja sivuille. Kiinnitä aidanseipäät kakun sivuille ja laita elukat mutaiselle pellolle köllimään.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5599 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2540 tähteä
Brookies
1804 tähteä
Britakakku
1521 tähteä
Söpöjä pikku eläimiä <3