14.12.2014
500g pehmeää voita/margariinia
500g hienoa sokeria
5 kananmunaa
1 kg vehnäjauhoja
1-2 tl ruokasoodaa
2 tl vaniljasokeria
Vaahdota voi ja sokeri,sekoita kuivat aineet ja lisää vuorotellen vaahtoon munia ja jauhoseosta. Laita taikina kovettumaan leivontakuntoon jääkaappiin n.1-2 tuntia ja voit jäähdyttää taikinaa leipomisen välissä kun voi alkaa sulaa niin taikina menee lötköksi eikä leivoidu.
Älä kauli taikinaa liian ohueksi.
paista 200 ja n.8-10 min uunista riippuen mutta kunnes piparin reunat on hieman kullanruskeat,pipari jää uunin jälkeen vähän ns.raaksi mutta asettuu jäähdyttyään
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5606 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2550 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Hei!
Periaatteessa miksikäs ei voisi tehdä, itse olen tehnyt aina vain taikinasta pipareita