23.3.2014
8-16 kpl lettuja (riippuu paistinpannusta ;D)
puolikas banaani
2 dl riisimaitoa (soijamaitoa tai kauramaitoakin voi käyttää)
1 dl maissijauhoa (ei Maizena-tärkkelystä vaan jauhoa)
1/4 dl ruisjauhoa
2 rkl sokeria
1/4 tl suolaa
1/2 tl vaniljasokeria
loraus öljyä
1. Muussaa puolikas banaani. Sekoita joukkoon riisimaito.
2. Lisää maissi- ja ruisjauho, sokeri, suola ja vaniljasokeri. Vatkaa hyvin.
3. Lorauta sekaan öljyä ja anna tekeytyä 10-15 minuuttia.
4. Lämmitä lettupannu. Paista lettuja Keiju-margariinissa 1-3 minuuttia/puoli.
5. Syö lämpiminä kera vaahterasiirapin!
©Pumppernikkeli
P.S. Haluaisin ehdottomasti kuulla tästä ohjeesta kommentteja, joten jos joku kokeilee, kertokaa miten onnistui!!!
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5560 tähteä
Maailman paras mutakakku
2766 tähteä
Mokkapalat
2517 tähteä
Brookies
1777 tähteä
Britakakku
1467 tähteä
Kiitos paljon, täytyy koittaa!