27.6.2016
Mango-limejäätelö:
5dl kuohukermaa
1prk kondensoitua maitoa
1/2 dl glukoosisiirappia
1 tlk (500g) Bonne-mangososetta
1 limen kuoriraaste ja mehu
Aloita valmistamalla jäätelö. Kaada kerma, kondensoitu maito ja glukoosisiirappi kulhoon ja vatkaa seos vaahdoksi. Kääntele mangosose joukkoon. Mausta limen kuoriraasteella ja mehulla. Kaada jäätelömassa noin kahden litran vetoiseen pyöreään kulhoon ja laita pakastimeen jäätymään noin kahdeksaksi tunniksi. Jäätelöä ei tarvitse sekoittaa välillä.
Tötteröt ja koristeet:
6 kpl jäätelötötteröitä
50 g valkosuklaata
nonparelleja
puisia grillitikkuja
viinirypäleitä, kirsikoita, pakastimesta cake popseja ja brownies-paloja -vain mielikuvitus on rajana!:)
Sulata valkosuklaa. Dippaa tötteröiden päät ja reunat suklaaseen ja kierittele nonparelleissa. Anna kuivahtaa. Leikkaa grillitikuista noin 15 cm:n pituisia ja pujota yllätykset tikkuihin. Irrota kakku kulhosta pitämällä hetken sitä kuuman veden alla. Tökkää grillitikku kakkun keskikohtaan noin 45 asteen kulmassa, terävä kärki jää ylös päin. Sovita tötterö tikun päälle. Asettele kaikki tötteröt paikalleen ja nauti yllätyksistä hyvässä seurassa!
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5602 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2540 tähteä
Brookies
1804 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Tämä kakku on niin nimensä mukainen kuin olla voi, töttöröö! 🙂 Mietin, että mikä siinä okein niin hassua on, että vetää väkisin hymyn huuleen. Ehkä kokonaisuus, nuo tötteröt sojottamassa hassusti pallosta joka suuntaan. Ja nimi, ehkä hauskuus alkaa jo hassusta nimestä. Yhtä hauska ja herkullinen varmasti sekä aikuisille että lapsille.