20.6.2015
Kesätötteröt
5 kpl, rahka riittää vaikka tuplamäärälle
Vinkki! Kyseinen rahkavaahto toimii myös dippinä tuoreille mansikoille.
5 kpl jäätelötötteröitä
50 g haluamaasi suklaata
kauden marjoja ja hedelmiä (esim. mansikoita, kirsikoita, nektariinia ja raparperia)
Päälle:
Aloita sulattamalla suklaa joko vesihauteessa tai mikrossa miedolla lämmöllä. Sivele kunkin tötterön sisäpinta suklaalla siveltimen avulla, jottei hedelmistä lähtevä neste vetyttäisi niitä. Jätä suklaa kovettumaan joko huoneenlämpöön tai pakastimeen, jos haluat nopeuttaa prosessia.
Pilko marjat ja hedelmät pieniksi kuutioiksi ja asette kippoihin. Vatkaa kerma ja sekoita joukkoon rahka. Nyt jokainen voi halutessaan täyttää tötterönsä mielimarjoillaan ja kruunata komeuden rahkalla.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5663 tähteä
Maailman paras mutakakku
2829 tähteä
Mokkapalat
2571 tähteä
Brookies
1819 tähteä
Britakakku
1527 tähteä
Tämähän on ihastuttava idea kesän kekkereihin! Tötteröt ja täytteet vaan kauniisti esille ruoan jälkeen ja jokainen voi kasata jälkkärin itse siten,miten itse haluaa! 🙂 ihan varmasti toteutetaan mökillä kun sinne asti päästään!