Kinuskikumppani
Hunajaiset kauraneliöt
Leipomo: Kanelikierre
Hunajaiset kauraneliöt
25 pientä suupalaa
Taikina:
100 g voita tai margariinia
3 rkl SAM Aroma Deli Hunaja&Inkivääriä
1/2 dl sokeria
4 1/2 dl kaurahiutaleita
1 rkl vehnäjauhoja
1 1/2 tl leivinjauhetta
2 tl vaniljasokeria
Kuorrutus:
2 Dubbel Nougat-patukkaa (yht. 100g)
Laita uuni lämpenemään 175 asteeseen. Sulata rasva mikronkestävässä kulhossa ja lisää sulatuksen jälkeen joukkoon hunaja, jotta se notkistuisi. Lisää kulhoon mukaan loput ainekset ja sekoita tasaiseksi taikinaksi. Levitä taikina leivinpaperoituun n.25x25cm:n vuokaan tasaiseksi levyksi.
Paista uunin alatasolla noin 15 minuuttia, kunnes pinta saa hiukan rusketusta. Leikkaa sillä aikaa nougat-patukat ohuiksi suikaleiksi joko veitsellä tai saksilla. Ripottele karamellin palaset kuuman kakkulevyn päälle, jolloin ne sulavat. Levitä haarukan avulla koko pinnalle ja kuvioi tai koristele haluamallasi tavalla. Nosta jääkaappiin jähmettymään noin puoleksi tunniksi.
Yhteistyössä Hunajainen SAM

Kategoriat:
Yhteisön uusimmat reseptit






Kommentit (3)
Ei kommentteja.
Tärppilista
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Suosituimmat reseptit
Chocolate Chip Cookies
5352 tassutusta
Maailman paras mutakakku
2611 tassutusta
Mokkapalat
2340 tassutusta
Brookies
1555 tassutusta
Britakakku
1368 tassutusta