Yhteisö
Etusivu
Testit
Uutiset
Kirjat
Uusimmat kommentit
Kakkureseptit
Kakun osat
Muut makeat leivonnaiset
Suolaiset leivonnaiset
Muut reseptit
Koristelu
Teemat
Ohjeet ja vinkit
Kinuskikissa

Kinuskikumppani

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/Luomutuotteet_2_Dansukker_Kinuskikissan_kumppani_desk-1.gifhttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/Luomutuotteet_2_Dansukker_Kinuskikissan_kumppani_mob-1.gif

Hunajaiset kauraneliöt

Leipomo: Kanelikierre
Kyseessä on lukijan resepti. Kinuskikissa ei voi ottaa kunniaa eikä myöskään vastuuta reseptin sisällöstä.
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/17488_SAM_2659-2_600x600.jpg

Hunajaiset kauraneliöt

25 pientä suupalaa

Taikina:
100 g voita tai margariinia
3 rkl SAM Aroma Deli Hunaja&Inkivääriä
1/2 dl sokeria
4 1/2 dl kaurahiutaleita
1 rkl vehnäjauhoja
1 1/2 tl leivinjauhetta
2 tl vaniljasokeria

Kuorrutus:
2 Dubbel Nougat-patukkaa (yht. 100g)

Laita uuni lämpenemään 175 asteeseen. Sulata rasva mikronkestävässä kulhossa ja lisää sulatuksen jälkeen joukkoon hunaja, jotta se notkistuisi. Lisää kulhoon mukaan loput ainekset ja sekoita tasaiseksi taikinaksi. Levitä taikina leivinpaperoituun n.25x25cm:n vuokaan tasaiseksi levyksi.

Paista uunin alatasolla noin 15 minuuttia, kunnes pinta saa hiukan rusketusta. Leikkaa sillä aikaa nougat-patukat ohuiksi suikaleiksi joko veitsellä tai saksilla. Ripottele karamellin palaset kuuman kakkulevyn päälle, jolloin ne sulavat. Levitä haarukan avulla koko pinnalle ja kuvioi tai koristele haluamallasi tavalla. Nosta jääkaappiin jähmettymään noin puoleksi tunniksi.

Yhteistyössä Hunajainen SAM

hunajainensam_logo

Kategoriat:

Helpot ja nopeatHunajamauste-haasteLapsetLeivoksetYhteistyöreseptit
- Helppo 3

Kommentit (3)

Sosiaalinen media

Kinuskikissa
Verkkokauppa