Yhteisö
Etusivu
Testit
Uutiset
Kirjat
Uusimmat kommentit
Kakkureseptit
Kakun osat
Muut makeat leivonnaiset
Suolaiset leivonnaiset
Muut reseptit
Koristelu
Teemat
Ohjeet ja vinkit
Kinuskikissa

Kinuskikumppani

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/Luomutuotteet_2_Dansukker_Kinuskikissan_kumppani_desk-1.gifhttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/Luomutuotteet_2_Dansukker_Kinuskikissan_kumppani_mob-1.gif

Rahkapulla

Leipomo: Pola
Kyseessä on lukijan resepti. Kinuskikissa ei voi ottaa kunniaa eikä myöskään vastuuta reseptin sisällöstä.
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/9977_rahkapulla_600x600.jpg

1 annos pullataikinaa
Täyte
2 prk maitorahkaa
2 kananmunaa
1 dl sokeria
2 tl vaniljasokeria

Valmista pullataikina erillisen ohjeen mukaan.

Sekoita täytteen ainekset ja siirrä kylmään odottamaan.

Pyörittele taikinasta pikku pullia ja nosta ne pellille kohoamaan.
Paina mukilla kohonneiden pullien keskelle kolo ja voitele. Laita koloon rahkatäytettä.

Paista 200 asteisessa uunissa 15-20 minuuttia.

Kategoriat:

PääsiäinenPullat, munkit ja donitsit
- Helppo 3

Kommentit (3)

pola8.5.2014 09:36

Muistaakseni ainakin toimii juuri tuo pullien kohotus ennen täytteen lisäystä ja se että täytteessä on hieman kananmunaa joka estää ylikuohumisen (niin kuin karjalanpiirakoissa)

Aulikka6.5.2014 08:28

Mikähän mahtoi olla se niksi, jotta tuo pullan täyte ei pullistele ulos? Muitan kuulleeni sen joskus, vaan muista en!!! Oisko se tuo voitelu, vaiko mikäkö? Hillotäyte ei oikein kestä tuossa kolossa…

Kinuskiemo25.4.2014 20:29

Mainio ohje. Eihän se tosiaan tuon vaikeampaa ole. Jos osaa tehdä pullataikinan, niin rahkapullaan on helppo matka. Annoit hyvän ohjeen täytteeksi. Ja herkullisen. Tuo pieni käsi on jo varannut itselleen kaksi muhkeaa pullaa? 🙂

Sosiaalinen media

Kinuskikissa
Verkkokauppa