27.8.2015
10 patukkaa
n. 3 dl mustaherukoiden paseeraamisesta jäänyttä massaa täältä
4 dl kaurahiutaleita
2 rkl hunajaa
2 tl kanelia
1 dl öljyä
Sekoita kaikki aineet kulhossa sekaisin, lisää öljy viimeisenä.
Taputtele taikina leivinpaperin päälle n. 15 x 20 cm kokoiseksi suorakulmion muotoon.
Paita 150°C n. 30 minuuttia.
Leikkaa lämpinä 10 patukaksi.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5602 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2540 tähteä
Brookies
1809 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Kiitti Piperrys, kun otit oikein asiaksesi pohtia, miten tätä voisi lähteä soveltamaan 🙂 Varmasti jossain vaiheessa teen näitä, kunhan vaan löydän jostain ensin tarpeeksi vapaa-aikaa ja inspiraatiota 😀