7.5.2016
Kinuskikissan ihanan vaahtokarkkikakun löydät täältä.
Inspiroivan Jennys matbloggin pannacottaohjeen löydät täältä.
100 g kaurakeksejä
25 g margariinia tai voita
6 dl Flora vispiä
90 kpl bilar-namuja
(30 kpl kutakin väriä)
Koristeluun bilareita
Valmista ensin vaahtokarkkikermat. Sulata kattilassa 30 kpl bilareita 2 dl kermaan. Itse tein kaikki samassa kattilassa aloittaen valkoisista namuista, seuraavaksi sulattelin vihreät ja lopuksi punaiset namut.
Laita vaahtokarkkikermat erillisiin astioihin ja jääkaappiin. Kerman tulee olla kunnolla jäähtynyt ennen vatkaamista, itse annoin niiden jäähtyä yön yli.
Valmista keksipohja, murskaa keksit ja lisää niihin sulatettu voi. Taputtele keksiseos leivinpaperilla vuoratun irtopohjavuoan pohjalle.
Vaahdota jäähtyneet vaahtokarkkikermat. Itse tein myös vaahdotuksen samassa astiassa ja samassa värijärjestyksessa kuin sulattaessa.
Kaada vaahdotetut kermat yksi kerrallaan vuokaan. Pidä kakkua pari tuntia jääkaapissa hyytymisen varmistamiseksi.
Koristele haluamallasi tavalla.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5570 tähteä
Maailman paras mutakakku
2771 tähteä
Mokkapalat
2527 tähteä
Brookies
1779 tähteä
Britakakku
1468 tähteä
no vautsi mikä idea!