28.10.2013
1 appelsiinin mehu
1 appelsiinin raastettu kuori
3 dl tomusokeria
2 kananmunaa
60 g voita
Pese appelsiini. Raasta appelsiinin kuori kattilaan. Purista appelsiinin mehu kattilaan.
Mittaa tomusokeri ja kananmunat joukkoon.
Sekoita koko ajan ja lämmitä seosta hiljalleen kiehumispisteeseen. Kun seos pulpahtaa kerran laske lämpötila pienelle ja sekoittele seosta parin minuutin ajan. Seoksen tulisi muuttua kiisselimäiseksi.
Nosta kattila pois liedeltä ja anna jäähtyä hetken ja vatkaa/sekoita sitten paloiteltu voi joukkoon. Anna jäähtyä.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5696 tähteä
Maailman paras mutakakku
2841 tähteä
Mokkapalat
2577 tähteä
Brookies
1866 tähteä
Britakakku
1539 tähteä