18.6.2014
Kevyt vadelmamousse (4 annosta)
2 munan valkuaista
1 dl rahkaa
200 g maustamatonta tuorejuustoa
2 dl vaniljajugurttia
1 dl tomusokeria
1 tl sitruunamehua
3 liivatetta
2 rkl kiehuvaa vettä
200 g vadelmasosetta
1. Laita liivatteet kylmään veteen
2. Vaahdota valkuaiset kovaksi vaahdoksi, lisää vaahdotuksen lopussa puolet sokerista vähitellen
3. sekoita tuorejuusto, rahka, jugurtti, loppu tomusokeri sekä sitruunamehu keskenään
4. Sulata liivatteet kiehuvaan veteen ja lisää se ohuena nauhana tuorejuusto -seokseen voimakkaasti vatkaten
5. Nostele valkuaisvaahto tuorejuustoseoksen joukkoon
6. Ota seoksesta puolet erilleen ja lisää siihen vadelmasose. Sekoita varovasti sekaisin.
7. Annostele mousset laseihin, kerroksittain valkoista ja punaista moussea.
Nauti!
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5599 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2540 tähteä
Brookies
1804 tähteä
Britakakku
1521 tähteä
Tein oman version kerroksittain. Eli Käytin 200g asemasta 100g sitruuna- ja 100g vattutuorejuustoo ja sekotin muut ainekset puoliks ja vattutuorejuusto osuuteen 100g vattusosetta. Tuli kans hyvää 🙂 tää innottaa testaan muitakin versioita