23.7.2017
Mustikka-valkosuklaa muffinssit
noin 18 kpl
( alkuperäinen resepti http://hetkenvaan.blogspot.fi/2015/03/superhelpot-ja-nopeat-mustikka.html )
2 dl sokeria
4 dl semper fin mix gluteeniton jauho seos
2dl gluteeniton iso kaurahiutale ( tai jos ei voi käyttää kauraa 1 dl enemmän semper fin mixiä)
3 tl leivinjauhetta
1 tl vaniljasokeria
2 kananmunaa
2 1/2 dl maitoa tai laktoositonta maitojuomaa
1/2 dl rypsi öljyä
mustikoita 2 1/2 dl
valkosuklaata 145 g (panda)
Laita uuni lämpenemään 200 c asteeseen. Sekoita kuivat aineet kulhossa isolla lusikalla tai puuhaarukalla, Lisää munat, maito ja öljy joukkoon ja sekoita. Pilko valkosuklaa pieniksi paloiksi ja lisää joukkoon ja sekoita. Lisää lopuksi mustikat joukkoon varovasti sekoittaen. Laita taikina paperisiin muffinssivuokiin, jotka ovat muffinssi pellillä tai käytä joitakin vahvoja muffinssivuokia jotka pysyvät muodossaan. Paista 15 – 20 minuuttia 200 c asteisessa uunissa.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5565 tähteä
Maailman paras mutakakku
2771 tähteä
Mokkapalat
2527 tähteä
Brookies
1777 tähteä
Britakakku
1467 tähteä
Kiitos mari-johanna suosittelen kyllä kokeilemaan nämä ovat ihanan maistuvia.