11.2.2018
4 annosta
Ainekset:
5 banaania
1 dl vettä
200g valkosuklaata
Leikkaa banaanit viipaleiksi ja laita ne leivinpaperilla vuoratun leikkuunalustan päälle. Laita pakkaseen yli 5 tunniksi.
Laita valkosuklaa tehosekoittimeen ja murskaa jauheeksi. Ota jäiset banaanit pois pakkasesta ja lisää ne tehosekottimeen. Lisää myös vettä aina välillä. Sekoita kunnes seos on sileää ja ilmavaa. Kun seos on valmista voit tarjoilla samantien tai laittaa hetkeksi pakastimeen.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5611 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2550 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Kuullostaa hyvältä MariaJ. Varsinkin salmiakkijauhe.🙂