14.6.2017
Wohvelitaikina n. 20 vohleville
1dl punasta maitoa
½ prk vaniljarahkaa
2dl vichyä
2 M-koon munaa
1dl vehnäjauhoa
1dl ohrajauhoa
1tl leivinjauhtetta
1tl suolaa
½rkl sokeria
Sekoita ensin kuivat aineet keskenään, lisää sitten hiljakseen kaataen nesteet ettei tule paakkuja. Lisää lopuksi rikkivatkatut munat ja anna turvota ainakin 1h. Valmista sillä välin täyte.
Täyte:
1 kypsä avokado
½ punanen paprika paloiteltuna
½ punasipuli kuutioituna
½ kurkku paloiteltuna
½ prk vaniljarahkaa
½ prk kermaviili ja rahka
(halutessa 100g-200g lohta(itsekäytin lämminsavustettua))
2-5rkl parmesaania
suolaa, pippuria
Muussaa avokado ja sekoita kaikki täytteen aineet keskenään. Mausta oman maun mukaan suolalla, pippurilla ja parmesaanilla. Paista turvonnut vohvelitaikina vohveleiksi, anna jäähtyä ritilän päällä, leikkaa paloiksi ja täytä tai lusikoi täytettä vain päälle ja anna mennä ääntä kohden.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5602 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2540 tähteä
Brookies
1814 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Uskon kyllä, että viimeisistä vohveleista on taisteltu. 😊 Näyttää niin hyvältä. Ja tuo täyte vaikuttaa supermaistuvalle. On varmasti ollut herkkua vohveleiden kera! Täytyy pitää ohje mielessä. Kiva idea käyttää vaniljarahkaa niin vohveleissa kuin täytteessäkin. Suolaisillekin leivonnaisille ja ruoille tekee aina hyvää pieni makeutus.