25.10.2017
½dl öljyy tai voita
reilu 1dl vehnäjauhoo
1dl raastettua juustoja
1rl provencen mausteseosta
ripaus suolaa ja sokeria
1rkl ketchuppia
valkosipulijauhetta
Hyppysellinen leivinjauhetta
Kaikki ainekset nypitään ryynimäiseksi seokseksi ja kääritään kelmuun. Nosta jääkaappiin n. 30min ja leikkaa sen jälkeen paloiksi. Paista uunin ylätasolla 175/15-20min.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5565 tähteä
Maailman paras mutakakku
2771 tähteä
Mokkapalat
2527 tähteä
Brookies
1777 tähteä
Britakakku
1467 tähteä
Toscanan aurinkoiset näyttävät mitä mainioimmilta tarjottavaksi Halloween-pippaloissa! 🙂