18.7.2017
Taikina 20kpl
100g voita
1dl tavallistasokeria+fariinia
1 keltuainen
2,5dl vehnäjauhoja
1tl leivinjauhetta
½tl kaardemummaa
1tl sitruunan kuorta
1rkl maitoo
1. Vaahdota voi ja sokerit, lisää vatkaten keltuainen
2. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää voi-muna-vaahtoon.
3. Notkista maidolla ja nosta kylmään vähintään puoleksi tunniksi.
4. Leikkaa n. 5mm paloja pötköstä, voitele maidolla ja ripottele pinnalle kaneli-sokeria. Paista uunin ylatasolla 175/12min.
5. Nosta ritilälle jäähtymään.
PS. Pehmeemmät keksit syntyy kun laittaa 1-2rkl maitoo ja paistaa vaan 10min.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5686 tähteä
Maailman paras mutakakku
2837 tähteä
Mokkapalat
2576 tähteä
Brookies
1861 tähteä
Britakakku
1539 tähteä
Voi kun vaikuttaa kivalta ohjeelta 🙂 Pitääpä joskus tehdä näitä kahvikekseiksi.