18.2.2018
90g voita
n. 1dl sokeria (käytin sekasin tavallista ja intiaani)
1muna ja 1 kelutainen
2 pienestä punajuuresta tehty sose
1 1/3 dl jauhoo
1tl soodaa
1tl vaniljasokeria
0.5dl itse tehtyä suklaakastiketta (kaupankin käy)
1. Vaahdota sokeri ja voi. Lisää munat voimakkaasti vatkaten. Sekoita joukkoon sose ja kastike.
2. Sekota kuivat aineet keskenään ja kääntele taikinaan
3. Paista alatasolla (tuli leipävuuan kokonen kakku) 175 n. 40min
4. Maistuu viel paremmalta seuraavana päivänä. Voi myös kuorruttaa esim. lopulla suklaakastikkeella tai kehitellä ite kuorrutteen. Tai tarjota jäden tai kermavaahon kera.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5632 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2550 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Korkeus: 6.4 cm
Leveys: 13.4 cm
Syvyys: 29.6 cm
Perus leipävuoka ja paksuudeks tuli semmonen 4cm