1.12.2018
Pipari-mutakakku
1/2dl mustaherukoita
1 iso papupatukka (voi korvata myös 1dl mustapapuja valutettuna)
2rkl isoja kaurahiutaleita
1 muna
vajaa 1rkl kookosöljyä
reilu 2tl hunajaa, riippuu patukan makeudesta
vajaa ½dl kaakaojauhetta
vaniljasokeria maun mukaan
1/4tl leivinjauhetta
½tl piparimaustetta
Laita kaikki aineet kulhoon ja soseuta sauvasekottimella töhnäksi. Öljyä vuoka huolella, mutta älä korppujauhota! Kakun kosteuskärsii korppujauhosta. Paista keskitasolla 175 12-20min. Anna hetki vetäytyä mutta parasta vähän lämpimänä, kestää myös lämmityksen kokonaan jäähtymisen jälkeen! Tarjoa piparirahkan tai vaniljarahkan kera.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5611 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2550 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Voi, onpa jännittävän kuuloinen resepti! Kun oikeat aineet on kasassa, niin homma on nopeasti hoidettu. Ainekset soseutetaan, kipataan vuokaan ja pienen uunissakäynnin jälkeen kakku on jo pöydässä. Valkoisessa vuoassa tumma kakku pääsee loistamaan. Ihana jouluinen rekvisiitta. 🙂