14.7.2017
Samanlainen suklaakakkupohja kuin mini-sitruunasiipaleessa.
Pohjalle itse keitettyä raparperi-vaniljahilloa ohuelti
Täyte:
1 liivate
1 prk mansikka-raparperi skyriä
1dl milbona vaniljakastiketta vaahdotettuna
1/4 tl vanilja pulveria
1 valkuainen+ 3 rkl tomusokeria kovaksi vaahdotettuna
sitruunamehua+kuorta liivatteen sulattamiseen.
Pinnalle mansikoita ja bellaromin tummaa suklaata.
Liota liivate ja vatkaa sillävälin vaahdot. Sulata liivate sitruunamehuun ja kaada kokoajan sekoittaen skyrin joukkoon. Nostele ensin vaniljavaahto skyrin joukkoon vähän ronskimmin ja sitten vasta varovasti valkuaisvaahto. Lusikoi täyte kokonaan pyöreän pohjan päälle. Anna hyytyä 2h. Halkaise pohja ja nosta toinen pohja toisen päälle. Koriste mansikoilla ja suklaa lastuilla.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5599 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2540 tähteä
Brookies
1804 tähteä
Britakakku
1521 tähteä