4.3.2018
Pohja:
1,5 dl jauhoja
1tl leivinjauhetta
1/2dl itse keittettyä omenasosetta
1/2dl omenamehua
1 rkl sulaa voita
kaardemummaa
1. Nostele täytteen aineet mahdollisimman nopeasti sekaisin ja paista ylätasolla 200 n.10min. Anna jäähtyä.
Täyte:
1 prk sitruunarahkaa
1/2 prk vaniljarahkaa
1,5 dl vispikermaa vaahdotettuna
30ml mansikkamehua liivatteen sulatukseen
2 liivatelehteä liotettuna
200g mansikka-raparperisosetta
100g valkosuklaata sulatettuna
1. Vaahdota kerma ja mausta halutessa vaniljalla. Laita liivatteet likoamaan.
2. Sulata suklaa ja kääntele rahkojen joukkoon suklaa ja sose. Kuumenna mehu ja liota liivatteet siihen. Kaada liivateneste ohuena vanana rahkamassaan. Kääntele lopuksi kermavaahto joukkoon. Kaada massa jäähtyneen pohjan päälle ja anna hyytyä seuraavaan päivään.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5632 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2550 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Lämpimät onnittelut, MariaJ! 🤗
Olipa sinulla herkulliset synttäritarjoilut. 😋 Kesänmakuinen kakku näyttääkin niin ihanan kesäiseltä ja raikkaalta. Ja upeat ruusut muhkeiden mansikkasiivujen rinnalla!
Itsekin olen tehnyt sokerimassaruusut ilman muotteja, niinä harvoina kertoina kun olen niitä väkertänyt. Ja hyvin ne tosiaan luonnistuvat niinkin. 🙂