28.6.2018
Pohja:
150g voita
3dl jauhoja (sekotin ohraa ja vehnää)
1dl voimakasta juustoraastetta
0.75dl kermamaitoa
Nypi pohjan ainekset keskenään ja esipaista n.10min 175-asteessa
Täyte:
reilu 3dl katkarapukeittoa missä on tilliä, suolaa, pippuria, katkarapuja, kermaa, juustoa ja vettä.
2 munaa
lisää vähän tilliä ja pippuria
1dl juustoraastetta
Sekoita keitto ja munat. Kaada esipaistetun pohjan päälle ja ripottele juusto päälle. Jatka kypsennystä n.40min. Tarjoa raikkaan salaatin kera.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5611 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2550 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Juurikin niin! Ehdottomasti EI ruokahävikille!
Jos ei samaa keittoa kahdesti, niin piirakka on nokkela idea jatkojalostaa keitto. Maukas keitto maustaa täytteen varmasti herkulliseksi. 🙂