10.1.2019
Taikina:
1 kananmuna
150g sokeria
80g sulaa voita
150g vehnäjauhoja
50g perunajauhoja
2tl leivinjauhetta
125g jämäkonvehteja, osa sulatettuna osa pilkottuna, oman mielen mukaan
150g vaniljajugurttia
ripaus suolaa ja vaniljasokeria tai uutetta
Vaahdota muna ja sokeri. Lisää voi ohuena nauhana kokoajan vatkaten. Sekoita kuivat aineet keskenään. Siivilöi vuorotellen jauhoseosta ja jugurttia vaahtoihin. Nostele lopuksi nuolijalla suklaapalat joukkoon. Paista uunin keskitasolla 175-asteessa 12-15min. Tuli 14 keskikokoista muffinia.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5632 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2550 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Hyvä idea! Jämät pois tieltä ja uudelleen käyttöön! Kun tässä jämätkin ovat herkkua, niin totta kai lopputulos on taattua laatua. Noista aineksista tulee pehmeä ja mehevä rakenne ja suklaat siellä pilkistävät houkuttelevasti pinnasta. Kysymys kuuluu: Saako ottaa toisellekin …. ”silmälle”? 😉