8.9.2017
• 200 g meijerivoita
• 1,5 dl sokeria
• 2 tl vaniljasokeria
• 4,5 dl vehnäjauhoja
• 1 kananmuna
• 1 – 1,5 dl pihlajanmarjoja
Vaahdota sokerit ja voi keskenään. Lisää joukkoon kananmuna ja vehnäjauhot ja sekoita tasaiseksi taikinaksi.
Hienonna pihlajanmarjat veitsellä tai minileikkurissa. Sekoita ne taikinaan tasaisesti. Jos taikina tuntuu löysältä , laita se vähäks aikaa enne pallojen pyörittelyä jääkaappiin.
Pyörittele jauhoitetun käsin taikinasta palloja ja upota päälle vielä yksi kokonainen pihlajanmarja. Paista 175-asteisessa uunissa n. 15 minuuttia.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5585 tähteä
Maailman paras mutakakku
2801 tähteä
Mokkapalat
2536 tähteä
Brookies
1794 tähteä
Britakakku
1520 tähteä
MariaJ, toivottavsati maistuu 😀