8.9.2017
• 200 g meijerivoita
• 1,5 dl sokeria
• 2 tl vaniljasokeria
• 4,5 dl vehnäjauhoja
• 1 kananmuna
• 1 – 1,5 dl pihlajanmarjoja
Vaahdota sokerit ja voi keskenään. Lisää joukkoon kananmuna ja vehnäjauhot ja sekoita tasaiseksi taikinaksi.
Hienonna pihlajanmarjat veitsellä tai minileikkurissa. Sekoita ne taikinaan tasaisesti. Jos taikina tuntuu löysältä , laita se vähäks aikaa enne pallojen pyörittelyä jääkaappiin.
Pyörittele jauhoitetun käsin taikinasta palloja ja upota päälle vielä yksi kokonainen pihlajanmarja. Paista 175-asteisessa uunissa n. 15 minuuttia.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5686 tähteä
Maailman paras mutakakku
2837 tähteä
Mokkapalat
2576 tähteä
Brookies
1861 tähteä
Britakakku
1539 tähteä
MariaJ, toivottavsati maistuu 😀