14.9.2018
• 6 dl maitoa
• 5 rkl mannasuurimoita
• 1 dl sokeria
• 3 kananmunaa
• 2 tl vanilliinisokeria
• (suolaa)
Vispaa mannasuurimot kiehuvaan maitoon. Anna matlalla lämmöllä kiehua noin 5 minuuttia ja vispaa samalla, jottei puuro pala pohjaan. Anna hetken jäähtyä. Erottele keltuaiset ja valkuaiset eri kulhoihin.Vaahdota keltuaiset ja sokeria, lisää puuroon. Lisää myös vanilliinisokeri ja hivenen suolaa ja kuumenna kiehumisen asti samalla puuroa vatkaten. Nosta kattila liedeltä. Vatkaa valkuaiset kiinteäksi vaahdoksi niin että se pysyy kulhossa nurinpäin. Sekoittaa varovasti puuron . Jäähdytä.
Lisäksi *hilloa * kiisseliä *kompottia
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5696 tähteä
Maailman paras mutakakku
2841 tähteä
Mokkapalat
2577 tähteä
Brookies
1866 tähteä
Britakakku
1539 tähteä
mari-johanna, kiitos. Ja maistuukin hyvälle 😀