4.2.2018
2dl kuohukermaa
200g tuorejuustoa
1/2dl sokeria
1/2dl espressoa tai vahvaa kahvia
4 liivatetta
80g digestivejä
voita
Lisää liivatteet likoamaan kylmään veteen 5-10min
Vaahdota kerma löysäksi vaahdoksi, lisää huoneenlämpöinen tuorejuusto sekaan sekä sokeri.
Lisää kuumaan kahviin liivatteet, sekoita lusikalla jos ei sula heti, anna jäähtyä hetki
Sekoita ohuena nauhana muun massan joukkoon
Sekoita kahvi vain joukkoon ylimääräistä sekoitusta ei enään tarvitse tehdä
— Itse käytin halkaisijaltaan 15cm ”donitsi” muotoista vuokaa, johon massa oli hyvä, mutta suosittelisin 17cm vuokaa jos tekee erikoisvuokiin, että keksipohjalle jää tilaa lopuksi
Heiluttele massa vuokaan ja koputtele muutaman kerran pöydän pintaan, että ylimääräiset ilmakolot varmasti katoavat
Hyydytä jääkaapissa 4-6h tai yön yli pakastimessa jota itse suosittelen jos kakun pintaan haluaan sprayn laittaa tai mirror glaze kuorrutteen.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5611 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2550 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Itse ostin suklaasprayn Confetista, kävin vilkaisemassa niin Lahdessakin näyttää olevan Confetti myymälä 🙂