KinuskikissaYhteisöVideot
Kinuskikissa
 
undefinedKinuskileipomo KrisseRa

Sitruunarahka-persikkakupit

11.5.2020

Kyseessä on lukijan resepti. Kinuskikissa ei voi ottaa kunniaa eikä myöskään vastuuta reseptin sisällöstä.
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/17669_Persikkarahkakupit_600x600.jpg

Näistä piti tulla rahka-persikkanyyttejä, mutta huomasin jo ensimmäistä nyyttiä taiteillessani, että olen surkea nyytinkokoaja. Joten tuloksena olivat rahka-persikkakupit. Tarjoiltuna tietyski Kinuskikissa ihanan mämmijäätelön kanssa.

5 lehti- tai torttutaikinalevyä
0,4-0,5 dl vispikermaa (jäätelöstä ylijäävä kerma)
1 prk (200 g) sitruunarahkaa
1 pieni muna
1 rkl sokeria
1-2 rkl vaniljakreemijauhetta
1 tlk (410/240 g) persikanpuolikkaita tai -lohkoja
Päälle:
tomusokeria

Vispaa kerma ja sitruunarahka vaahdoksi (voit myös vispata kerman erikseen vaahdoksi ja sekoittaa sen viimeisenä muiden aineiden joukkoon). Vispaa joukkoon muna, kunnes seos on tasainen. Lisää sokeri ja vaniljakreemijauhe (tai vaniljasokeria 0,5 tl, jos vispasit kermavaahdon erikseen).
Valuta persikat ja kuutioi ne. Voit myös soseuttaa ne, jos haluat. Sekoita persikkakuutiot rahkaseokseen.
Sulata taikinalevyt pakkauksen ohjeiden mukaan ja puolita ne. Asettele levynpuolikkaat muffinivuoan aukkoihin (=10 kuppia). Paista kuppeja 200 ºC uunissa alatasolla n. 25 min. Anna kuppien jäähtyä kunnolla ennen irrottamista. Koristele kupit tomusokerilla. Nauti mämmijäätelön tai esim. persikkajäätelön kanssa.

Ainesosat

Hedelmä

Kategoriat

Makeat piirakatPääsiäinen

Lisää suosikkeihin

Muistiinpano

Tulosta

Kommentit (0)

Kinuskikissan kumppanit

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/dansukker-logo2.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/valio-logo.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/myllynparas-logo.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/bonne-maman-logo-kopio.jpg

Sosiaalinen media

Verkkokauppa