12.12.2014
2 1/2 dl vehnäjauhoja
3/4 dl kaakaojauhetta
1/4 tl suolaa
2 munaa
3 dl sokeria
1/2 rkl vaniliasokeria
100g margariinia
Voitele kakkuvuoka/piirakkavuoka. Sulata margariini. Sekoita vehnäjauhot, kaakaojauhe ja suola keskenään. Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää sulatettu margariini. Kääntele jauhot sekaan varovasti. Paista 200 asteessa 15-17 min riippuen siitä kuinka löysää kakkua haluaa.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5684 tähteä
Maailman paras mutakakku
2833 tähteä
Mokkapalat
2576 tähteä
Brookies
1856 tähteä
Britakakku
1539 tähteä
Voiko tämän kakun tehdä 2xkakkuvoukaan? Palaako pohja?