7.6.2018
Nutellakuorrute (n. 16 muffinssin päälle):
200 g huoneenlämpöistä pehmeää voita
0,75-1 dl tomusokeria
n. 3 dl nutellaa
1-2 tl vaniljasokeria tai 0,5 tl vaniljatahnaa
1 rkl maitoa (ei pakollinen)
Vatkaa huoneenlämpöinen voi kuohkeaksi ja vaaleaksi vaahdoksi. Lisää vanilja ja tomusokeria pikkuhiljaa (tomusokeri voi pöllytä) ja vatkaa n. 1 minuutti. Lisää sitten nutellaa ja vatkaa kunnes nutella on sekoittunut hyvin. Voit halutessasi lisätä maitoa ruokalusikallisen, mutta se ei ole pakollinen. Pursota jäähtyneiden muffinssien päälle.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5611 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2550 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Kiitos Kinuskiemo! 🙂 Käytin Wiltonin 1M – tähtityllaa. 🙂 Se on lempparini kaikista ja sillä saa tosi nättiä jälkeä.