7.6.2018
Nutellakuorrute (n. 16 muffinssin päälle):
200 g huoneenlämpöistä pehmeää voita
0,75-1 dl tomusokeria
n. 3 dl nutellaa
1-2 tl vaniljasokeria tai 0,5 tl vaniljatahnaa
1 rkl maitoa (ei pakollinen)
Vatkaa huoneenlämpöinen voi kuohkeaksi ja vaaleaksi vaahdoksi. Lisää vanilja ja tomusokeria pikkuhiljaa (tomusokeri voi pöllytä) ja vatkaa n. 1 minuutti. Lisää sitten nutellaa ja vatkaa kunnes nutella on sekoittunut hyvin. Voit halutessasi lisätä maitoa ruokalusikallisen, mutta se ei ole pakollinen. Pursota jäähtyneiden muffinssien päälle.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5594 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2540 tähteä
Brookies
1802 tähteä
Britakakku
1521 tähteä
Kiitos Kinuskiemo! 🙂 Käytin Wiltonin 1M – tähtityllaa. 🙂 Se on lempparini kaikista ja sillä saa tosi nättiä jälkeä.