1.4.2018
Mango-valkosuklaakuorrute (n. 20 muffinssiin):
3,75 dl vispikermaa
1 prk (200 g) mangorahkaa (arla)
100 g vaniljarahkaa
n. 100 g valkosuklaata
1 rkl tomusokeria
(n. 1 rkl vaniljakreemijauhetta)
Vatkaa vispikerma vaahdoksi. Sekoita joukkoon rahkat. Sulata valkosuklaa mikrossa mielellään miedolla lämmöllä ja sekoittele n. 15-20 sekunnin välein jottei suklaa pala. Anna jäähtyä (älä kuitenkaan huoneenlämpöiseksi tai yhtään alemmaksi, sillä
se rakeutuu sekoittuessa muuten) ja lisää sitten sula valkosuklaa kerma-rahkaseokseen tomusokerin (ja halutessa vaniljakreemijauheen) kanssa. Sekoittele tasaiseksi ja pursota jäähtyneiden muffinssien päälle.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5599 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2540 tähteä
Brookies
1804 tähteä
Britakakku
1521 tähteä
Kiitos Miranster! Kuorrute oli kyllä kieltämättä aivan ihanan herkullinen, tätä kannattaa kokeilla muffinssien päälle ehdottomasti! 🙂